- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
robit1973 #8240 üzenetére
Hú de sajnálom azt akinek kényszerítve van a játék meg a filmnézés...
(Azokat meg mégjobban, akik mindezt 100-150k-s szutykokon teszik meg. Mert ugye nem csak Blade-esek léteznek, még ebben a topikban sem
) Nem is értem, hogy tudtak létezni 3 évvel ezelőttig Android nélkül... (A legnagyobb vicc meg az ha vkinek otthon min.42-50colos tv-je van, házimozirendszerrel, de elég 1 telefon is filmre. Vagy a hiperszuper gamer PC, de jó a telefonon a fele-harmada felbontású gagyi játék is (duke nukem, vice city ... stb. amik a saját idejükben nagy alkotások voltak, de már akkor is minimum 15-17 colon, egérrel billentyűzettel) Na de elég ebből, mások az emberek, mások a hülyeségek is...
(#8241) Zsolt_72:
Én pl. szeretem a filmeket, és nem csak azért nézem, hogy nézzek vmit, vagy az időt kitöltsem. És ha már szeretem, akkor szeretem a tájat is élvezni benne, a háttereket, a környezetet, a részleteket... stb. amit 3-4colon képtelenség (Ugyanezen okokból nem nézek meg soha camos felvételeket sem). Netezni meg 1 mp-et sem bírok telefonon, ha van a közelben pc vagy lapos (kell a nagyobb kép itt is, és a kényelmesebb egér vagy touchpad, meg a teljes méretű billenytűzet)... Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest