- Apple asztali gépek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
ZOPO ZP999 PRO LION HEART / 3X
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, úgy tűnik valamit elszúrtam, nem indul be a telefonom.
Eddig Marsapa v4 volt fent, működött rendesen, csak gondoltam újítok.
Beléptem a recoverybe, cwm-based carliv v6 van fent. Akartam csinálni egy wipe-ot, de közben kifagyott.
Kivetem az akkut, feltelepítettem a v9-es marsapa romot, aromával fel is raktam, de nem indult el.
Próbáltam wipe-olni, de megint ki kellett venni az akkut. Felraktam a v4-et, de az sem indul el, wipe-ot nem tudja befejezni továbbra sem. Van valami ötletetek, hogy mihez tudnék kezdeni? -
-
wyattthoearp
tag
válasz
#45553408 #1637 üzenetére
Nekem akkor csinálta ezt a jelenséget, amikor direkt letiltottam minden hálózati adatforgalmat mielőtt a GPS-t bekapcsoltam volna. Végigmentem a fél városon, összevissza mutatott minden hülyeséget, 1-200 métereket is benézett (3 programmal is próbáltam).
Miután a mobilnetet bekapcsoltam, azonnal helyrejött a dolog. Ez mind v4 rom alatt volt. -
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Az LTE működéséhez kell valamilyen spéci beállítás?
A sim beállításoknál, 4G,3G,2G auto üzemmódban van, de a 3G ikonon kívül más nem jelenik meg az állapotsoron.
Telenoros a kártya, és megyeszékhelyen tartózkodom. -
wyattthoearp
tag
Nekem eddig az egyetlen szokatlan az sdcard és az sdcard2 elnevezésének a fordítottsága volt.
Az alkalmazás adatok mindig is a belső memóriából elkerített részen kaptak helyet.
Most összemosták a belső memória illetve a belső tárhely elnevezéseket. A mostani frissítéssel az alkalmazások rákerülnének a microSD kártyára? Mert azzal én sem értek egyet. -
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Mikor vettem a telefonomat a zopomobile.eu oldalról, a hippay fizetési metódust választottam.
A tranzakció után a bankom zárolta a kártyámat, mert gyanúsnak találta a tranzakciót.
Telefonos ügyfélszolgálattal feloldattam, nem is volt semmi gond, a telefon is megjött, és hibátlan.
Az egyik éjjel azonban, egy bő 20ezer forintos tranzakcióról kaptam sms-t, amivel az egyetlen gond az volt, hogy nem én kezdeményeztem.
Letiltattam a kártyát, ma újra bepróbálkoztak egy 5ezer forint körüli összeggel, de nem jött össze.
Nem állítom, hogy a kéd dolog között van összefüggés, a bankom még vizsgálja az ügyet.
Mindenesetre, ha tehetitek, tartsátok alacsony kártyalimit összegen a kártyátokat, és vásárlás előtt emeljétek csak meg, aztán vissza.
Üdv -
wyattthoearp
tag
Nekem 64Gb sandisk van benne, csak átraktam a 998as zopoból. A legnagyobb problémám az egésszel pont az, hogy az eddigiekhez képest fel van cserélve az sdcard0 és az sdcard1.
A belső memóriát tekinti elsődlegesnek, nem pedig a kártyát. Ezt nem lehet valahogy felcserélni? -
-
wyattthoearp
tag
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok! Az wireless frissítés gyári romnál kiakad unzip hibával. Erre van valami megoldás?
Légyszi a gyári rom rootolásának a menetét belinkelné valaki?
Esetleg beírni az első hozzászólásba? -
wyattthoearp
tag
Akinek van egy 3x-e, az csináljon már egy antutu tesztet CPU energiatakarékos módban is légyszi.
Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest