- A legtöbb kézikonzolra telepíthető lesz idén a SteamOS
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Apple notebookok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Beni2360 #10348 üzenetére
Noh, nekem azért jól el volt dugva, nem főmenüben volt, de meglett. Köszi. Alapértelmezettként ki volt kapcsolva...
Komolyan az agyam eldobom. Ezért is gyűlölöm a droidot. Folyamatosan tele van bug-okkal, toldozni, foltozni kell h felhasználóbarát legyen és minden megfelelően működjön.
Kinti forumokon is többen tapasztalták már ugyanezt a hibát, de megoldást ott sem találtam.
[link] , [link] , [link]
Talán 1 dolgot, a HDMI CEC-less adaptert, ami elvileg fizikailag blokkolja a CEC jeleket. Lehet bepróbálom akkor azt, ha egyszerűen máshogy nem bírom rá a Z10-et, h kikapcsolt állapotába ne bsztassa a HDMI-jét CEC impulzusokkal."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Beni2360 #10343 üzenetére
Szia, koszi a postot, pontosan merre van a Z10-en CEC/ARC kikapcsolas lehetősége? Néztem a menüt de nem találtam erre vonatkozót. Koszi!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #10339 üzenetére
Update:
Kipróbáltam másik HDMI kábellel is (amit adtak a Zidoo-hoz), azzal is ugyanaz a probléma sajnos.
Kipróbáltam úgy is, h átdugtam a médialejátszót közvetlenül a TV HDMI-be és ugyanúgy bekavar ott is az ARC funkcióba. Úgy konkrétan nem is viszi át a hangot a TV a hangprojektorra, hiába választom ki az Audiorendszer opciót a TV menüben, hibaüzenet az alábbi:
"TV-hangszóró aktív a az Audiorendszer kommunikációs hibája miatt."
Próbáltam volna downgradelni a Zidoo szoftvert, de természetesen arra nincs mód. Csak újabbra engedné cserélni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Becopyznám ide is a problémám, valószínű, hogy Zidoo Z10 okozza. Esetleg valakinek tippje, h h lehet megoldani a problémát?
Csak, h másnak is megtalálja a kereső röviden: a mai Z10 fw frissítés után (v2.3.35-re) meghülyült a TV-m ARC funkciója. Ha rá van dugva a KIKAPCSOLT állapotú Z10 HDMI-vel a hangprojektorra (a hangprojektor pedig a HDMI ARC csatolójából van összekötve a TV HDMI ARC csatolójával) nem működik a TV távirányítóval a hangprojektor hangerő vezérlése és semmi egyéb ARC funkció a TV távirányítón keresztül.
Ahogy lehúzom a kikapcsolt médialejátszó HDMI-jét a hangprojektorról, minden újra jó! Illetve akkor is működik újra az ARC funkció a TV távirányítón keresztül, ha csak a háttérben bekapcsolom a hangprojektorra HDMI-vel rádugott médialejátszót (de nem váltok a HDMI csatornájára).
Köszönöm!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Galahed #6382 üzenetére
Köszi a részletes összehasonlítást. Nagyjából ezeket gyors google után én is leszűrtam. Ki is cseréltettem a Z10-re még gyorsan.
Beni2360
15k volt a Z10 felára, br. 105k volt a tutiplaza.hu-ról.
Gari miatt és mivel céges vásárlás, nem akartam kintről rendelni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #6380 üzenetére
Kicsúsztam a mod. időből, bocs.
Most nézem, h elérhető belőle Z10 széria, frissebb hardverrel, kis árkülönbséggel. Még ki tudom cseréltetni, érdemes inkább abba beruházni?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Ahogy tudtam próbáltam utánaolvasni, h manapság melyek a "legjobb" médialejátszók, úgyhogy ma rendeltem egy X10-et.
Van esetleg bármi okosság amit érdemes tudni róla / elkövetni beüzemeléskor?
Köszi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.