- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergeli
tag
Vazz! A Windows XP Hotfix – KB834707 volt a ludas a dll hibában. Most kezdhetem újra
-
Gergeli
tag
Na felment az sp2, e valami igen érdekes a helyzet. az explorer.exe nem indul el a bejelentkezés után, dll hibára panaszkodik, nincs tálca, sem asztal, viszont task managerből pl elindult a firefox és tudok netezni is. viszont így kicsit nehézkes.
Lehet letúrom az egész winfost oszt reinst.
Az eredeti probléma megoldásához nem kerültem közelebb -
Gergeli
tag
Az ati szerint:
ATI recommends Windows XP Service Pack 2 or higher to be installed.
na ez nekem nincs fenn. de gondolom a recommends nem azt jelenti, hogy muszály -
Gergeli
tag
Ja a cmr4 reseteli a gépet, az lfs csak egyszerően fagy, a logjában ez van:
load bans
load font
Can't Create Device
Could not initialise LFSE
Could not initialise graphics
és szépen ismétlődik. Szerintem valami driver probléma, csak nem tudom mi akad mivel -
Gergeli
tag
Lecseréltem a vga kártyám egy gf2mx ről egy connect3d R9550-re. Mielőtt kicseréltem voln a kártyákat, leszedtem az nvidia cuccait. Radeon be, driver telepítés, majd a következő hibaüzenet: Zero Display Service Error.
A neten összesen ennyit találtam róla Bővebben: link, de ez sem segített megoldani a problémát. Az ati oldalán semmi sincs.
Próbáltam más kártyával is (Radeon 9100), de ugyan ezt kapom vissza. Tettem föl friss via drivert az alaplaphoz, de az sem segített.
Találkozott már valaki ilyennel? Van ötletetek, hogy miként lehet ezt megoldani?
A konfig: abit kt7a, 1.2 Tbird, 512 SD ram, radeon 9550 vagy 9100
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest