Hirdetés
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzs
csendes tag
Hali,
Hogy áll a dolog? Én tegnap szívtam be vele, ugyan az a sztori, GF2MX400 után 9600 pro ultra. A DNA driver valami ''a rendszeren nem lévő meghajtó nem azonos a telepítendővel'' állt meg A catalyst pedig a Zero Display Service Error-t írta ki, de tovább ment. Este fél 10-kor még neki álltam újraraktam a vindózt, telepítem a DNA-t ugyan az. SP1-s a vindóz különben amit felraktam. Nem installáltam le a DNA-t, hanem rá a Catalystot, és nem jelent meg a hibaüzi, de lehet, hogy csak álmos voltam már, és rutinból rákattintottam. Úgy emlékszem nem jelent meg és az NFSU2 és MOHA2 is elindult AA-val is.
Most nem merem megpróbálni újra felrakni a drivert, nehogy megint ugyan az legyen. Szóval nálad hogy volt, hogy áll a dolog?
Köszi
HZS
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4060 Ti 16GB GARANCIÁS (Alza) + Kingston Fury RAM keveset használt
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS GeForce RTX 3090 Ti 24GB GDDR6X OC (ROG-STRIX-LC-RTX3090TI-O24-GAMING) Videokártya
- Gigabyte GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB / Nem kell hozzá tápcsatlakozó!
- AMD Radeon RX 6750 XT 12GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest