Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Mennyi szalon kepes futni az fl studio 11?
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Ez most egy régi-új hobbim, elővettem ismét.
Nekem a véleményem, hogy egy fajin A osztályú de kis teljesítményű erősítő jár a hobbyhou, illetve egy D/A konverter is.
Viszont hangdobozba/fülesbe kicsit elakadtam...
Illetve a CPU-m most egy AMD A6-6400, de kevesnek érzem.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
default.
őstag
válasz gordonfreemN #7 üzenetére
Szerintem leginkább tudás szükséges hozzá, és programok mély ismerete.
Ha ezekbe elkezdesz belemászni, az alatt az idő alatt úgyis ragad rád ez-az, szerintem mire érdemes belevágnod, tudni fogod, mi kell hozzá.. -
gordonfreemN
addikt
válasz csipapicsa #5 üzenetére
Hangkartya
Nekem olyan kicsi a gephaz, hogy a slim kartya se ferne be. Ebayrol lehet szerezni D/A konvertert olyan inputtal ami a lapon van, ettol jobb otlet nincs. Olcsositott valtozat amikor magad epited ossze az alkatreszekbol is.Velemenyetek szerint a mai elektro-house zenek producerkedesehez szukseges A osztalyu erosito?
Vagy eleg egy AB? Azaz pl egy kisebb quad?
Ettol fugg mit epitek.
Ajanlott hangdoboz? Fules?
Nekem egy a6-6400 van, de kisse gyengusz, ebbol intel lesz.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
default.
őstag
válasz csipapicsa #5 üzenetére
Szia!
Sajnos konkrétan nem tudok konfigot mondani neked, de én pl FL Studiot használok, 2-3 VST egyszerre+néhány alap sample, a következő géppel:
lap: Asus M5A97 EVO R2.0
proci: AMD Athlon II X4 650
ram: Samsung 8GB DDR3 1600
sima HDD
kártya: Roland UA-22 Duo CaptureNekem nem akadt eddig semmi..
Lényeg ugye min. 8GB de akár 16GB RAM, jó proci, meg olyan lap, ami arányos a többi cuccal.
Hangkártyáról nem beszélek, az egy külön mókaEgyébként érdemes itt is kérdezősködni:
menemszol.huüdv!
-
csipapicsa
csendes tag
Sziasztok,
Zeneszerkesztéshez való konfigot szeretnék összerakni. Az alábbi infót tudtam összegyűjteni innen-onnan, de átfogó írást nem találtam.
- Hangminták, sample-k, program, rendszer jó, ha SSD meghajtón vannak
- AMD proci elméletileg nem annyira jó, sokan az intelt ajánlják.
- Egy jó hangkártya - elég egyértelmű.Rendszer beállításokra - csak pár infó fejből,
- Grafika lebutítása - nincsenek betű árnyékok, vagy animált dolgok a windows-ban
- Rendszerhangok némítása - figyelmeztető jelzések, felugró ablakok, stb.
- Nincs internet - na igen....Szóval van valami tippetek, milyen konfig kéne mondjuk, ha csak otthoni, ám jó minőségű elektronikus zenét szeretnék produkálni? Sok hang processzorral, 3-4 vst (szét keverve), effektekkel, sztereó-monó masztereléssel, 15-20 hangsáv / track (hangminták, vst-k vegyesen), és Ableton Live.
A tapasztalat, meg a hangykártya (emu1212m) már meg van, viszont akad a rendszer...
Kb ilyet szeretnék már produkálni. Nem bonyolult dolgok, de a "hangszerek" soundján elég sokat kell izmozni.
https://www.youtube.com/watch?v=OzFRnoUr8GU
http://vimeo.com/37262332
https://www.youtube.com/watch?v=l7UhqT6srHQKösz!
-
rii
nagyúr
VSTi
ismerősöm el szeretné kezdeni tanulni a Cubase 5-öt,
Win7, 64 bit
és fel szerettük volna tenni a "Lennar Digital Sylenth1 VSTi 2.2.1.1"-et
bemásoltuk a megfelelő "VSTPlugins" könyvtárba, a Devices / Pug-in information -ban látszik is, hogy Sylenth1 - Lenner Digital (előte ki van pipával a box)de nem tudjuk hogy hogy kellene behozni, ezt a "plug-int"
végignéztük az egész
Audio / Process
Audio / Plug-ins -t
de nem találtuknem lehet hogy a MiDi eszközzel, illetve annak hiányával áll összefüggésben?
ugyanis az én gépemben -szerintem- nincs MiDi (Dell Latitude 6400) és az övében sem tudom. (HP Pavilion DV7)egészen addig nem fog feljönni ez a Sylenth1 plugin amíg egy MiDi eszközt (bill.-t) nem csatlakoztatunk a gépre?
Youtube-n találgattunk videokat, hogy pld. FL studioban hogy hozzák elő ezt a Sylenth1-et, és hát nem csak egy klikkelés .-) hanem túrnak rendesen a menük közt
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
default.
őstag
Zenekészítés, zeneszerkesztés, DAW-ok, VSTi-k...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini-ITX
- OpenWRT topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- általános iskolai rendszergazda
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest