Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz tildy #47 üzenetére

Letöltöttem: furcsa egy fájl ez...:B Lejátszani rendesen le tudom, de a VirtualDub döglik, ha vele szeretném lejátszatni, vagy egyáltalán beletekerni: a képet nem mutatja, vmi ''Corrupt Data''-t irogat, stb. Ezenkívül (legalább) kimentettem WAV-ba a hangot, ugyanis már hallás alapján volt egy rossz érzésem: ez be is igazolódott, a felvétel iszonyatosan túl van mintázva, tehát elég torz a hang.:(

Viszont még ezt sem nagyon nézegethettem meg, hogy legalább a hosszát összehasonlítsam a képanyaggal, mert csak 3 percet lát/nyit meg belőle a CoolEdit.:B Miszticizmus ez a videó!:( Mindenesetre a hangot mindenképp vedd újra, mert borzalmas (gyakorlatilag állandóan levág): azt hozzápasszintani nem lenne nagy dolog. Szerintem. (Max. igazítasz a frame-raten, ahogy irogatták.:D)

Ha esetleg meglenne majd mp3-ban az újravett, és így jobban érthető hang, szívesen megnézném, hogy mi volt vele a csúszás kérdés, és, hogy lehet-e kezdeni vele vmit...:) Amúgy nem ez a ''Rubint Rékás'' videó?:)) Csak mert beletekertem, és ugráltak benne ide-oda a srácok, gondolom ez az lenne az a paródia, amit egyszer emlegettél...:D Csak hol is? Nem találom.:B

Új hozzászólás Aktív témák