Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcroberto
tag
Sziasztok.
A segítségetekre lenne szükségem.
Közel a 8 évhez meghalt a HP N36L gépem
. Leállítottam mert tervezett villamoshálózat karbantartás volt. Utána nem kapcsolt be. Csak piros HP logó világított illetve a LAN led villog. Ventik pörögnek stb, de nem elérhető, nem pingel, és képet sem ad.
Kipróbáltam másik táppal is de semmi életjel.
Xpenologyval (6.2) használtam, de ha nem tudom talpra állítani, akkor kénytelen leszek 4 lemezes Synology NAS-t venni..
Kérdés az hogy csak átrakom a 4 lemezt, és elkezdem beállítani és észreveszi a 4 lemezen tárolt dolgokat, és nem lesz adatvesztésem? Vagy bukok mindent?
Illetve számít-e a diskek sorrendje?Járt már valaki így? Tudom hogy a rendes Synology topicba kellene megkérdeznem elsőnek, de itt sok a tőlem okosabb ember
Válaszokat előre is köszönöm.
-
mcroberto
tag
Sziasztok.
Megint itt vagyok
Több problémám is van, remélem tud valaki segíteni.
1. loader megcsinál pendrivera(pid vid ok), bootol minden rendben de a kiválasztott gépen az istenért sem akar vissza számolni, és tovább lépni a kiválasztós menüben magától csak ha entert csapok rá. 6.0.3 6.2.x sem. (csak 5.2 loader számol és lép tovább) másik gépben ez a nem számolós pendrive megy rendesen számol, és elindítja a rendszert. Biost frissítettem nem segít. Ideacentre 300S-11ibr 2 magos celeron stb. Próbáltam legacy és uefi módra állítani de nincs ötletem mitől lehet ez.
2. Fenti gépre feltelepül. (5.2, 6.0, 6.0.3) a hdd-ket csak inicializálja már több órája éppen most 11. órája. 250gb és egy 500gb van benne.
(6.2.1-en teszteltem a gépet egy badsectoros 160gb 2.5ös hdd-vel azzal ment pikk-pakk). ötlet?3. A nagy várokozásba sikerült elkúrnom a sáját HP N36L rendszeremet, 5.2 volt rajta upd9-el.
Sok ide oda kattingatásban sikerült felfrissíteni 6.0.3-ra. (5.2 loaderrel elindult)
Bebootol, látja a 4 lemezt, de ez is inicializál már 20 órája.) Megpróbáltam hozzá való 6.0.3 loadert hátha úgy elkezdi kezelni a hdd-ket de nem. Most 6.0.3 loader megy, és 6.0.3 rendszer de csak inicialozálMI a pék f@szát csináljak? Minden adat nem kellene, csak a máshol megnem lévő képek.
Ha más nincs akkor live linuxal látom a diskeket és akkor tudok csak menteni jól gondolom?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
mcroberto
tag
Sziasztok.
Meddig tarthat egy 500 gigás disk inicializálása? -
mcroberto
tag
Sziasztok.
6.2.1-et használok teszt jelleggel 1.04 loaderrel. (stab rendszer 5.2 valamilyen loaderrel)
set default='0'
set timeout='1'
set fallback='1'Ezt jól gondolom hogy úgy kéne átírnom hogy ne keljen entert ütni hogy elinduljon a rendszer újraindítás után?
set default='1'
set timeout='0'
set fallback='1'így lenne a jó?
Köszönöm szépen a segítséget.
-
mcroberto
tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy futtatok egy DSM 5.1et egy hp microserververen, 1db hdd van benne.
250 gigából a movie mappa foglal 120gb-ot. A lemezkezelő szerint 50 giga a szabad hely. Valahol szopik 70 giga hely. Lomtár nincs engedélyezve. Nem jövök rá mi lehet a hiba. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm.Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Starlink
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest