Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi hangfal építés
Aktív témák
-
dr42
tag
hat sztem kicsit bonyolultabb:D
szal gepben 2 halokartya van gyarilag alaplapi, egyik helyi halora megy amsik meg csak figyel:) le is van tiltva. net meg isdn modemen keresztul jon.
szoval kiprobaltam azt, h vadi uj windows fel, minden szep. felrakom az alaplapi drivereket (nForce), es rogton elkezdi. szoval sem antivir sem semmi mas prg meg fennt sincs. es a legviccesebb,.h ez mar regota van, de neha abbahagyja. kb 1 honapig nem volt iylen, majd ma helyi halot ujra kellett setupolnom, es megint csinalja. felolem bootolhat enyni ideig a windows, de akkor ne hozza be nekem az asztalt es tarsait mintha mar minden jolenne. a rohadt felhasznalo meg elfelejt bejelentkezni. skacok, akik mondtatok h hasonlo nektek is, mikor bejon a win rogton nezzetek meg a feladatkezerloben a felhasznaloknal h van e ott vki, h ugyanez e tenylegesen a gond:D
ez a log ujrainicializalas pontosan hol van?
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest