Aktív témák
-
zetecR
addikt
Vagy cseréljem le a procimat T.bred magosra?
Mert <a href=''http://www17.tomshardware.com/cpu/20021001/images/image079.gif'' target=''_body''>ez</a> alapján nem kellene további 3-4-5e forintos hűtők után kutakodni, hanem talán megfelelne a nagyon csendes D5TB egy 2100+,2200+ NEM Palominora. Nem? -
zetecR
addikt
válasz
Satan-Claus #29 üzenetére
Jó az, ha nincs értékhatár :)!
-
andorpapa
őstag
Például lehet kapni a Mistralban. De ez csak egy példa, nem reklám. Mivel pécsi vagyok, és itt csak Mistral van, így ezt tudom. Ha te budapesti vagy, akkor biztosan ismersz egy rakás boltot. Még én is. Aqua, Spider, Bluefish, 3T, Szerviz-Trade és nem folytatom. Van nekik online árlistájuk, megnézed, és már tudod is, hogy hol lehet kapni, és hol nem lehet.
-
telcom
tag
Spire falconrock II. 2700-el pörög 26dbA.
-
Manitou
veterán
válasz
andorpapa #18 üzenetére
Thermaltake Volcano 9 sirály:))
Cooler Dimension: 80x80x77,3 mm
Fan Dimension: 80x80x25 mm
Rated Current: 0,20AMP-0,70AMP
Power Input: 2,4W-8,4W
Fan Speed: 1300rpm - 4800rpm (ténylegesen:kb 1400-5450rpm)
Max Air Flow: 20,55CFM at 1300rpm
75,7CFM at 4800rpm
Air Pressure: 1,45mm H2O at 1300rpm
8.43mm H2O at 4800rpm
Noise: 17dB at 1300rpm
48dB at 4800rpm
Bearing Type: Two Ball bearing
Lift Time: 50.000 Hours
Processor: AMD ATHLON XP UPTO 2800+ -
Sikló
tag
Szerintem senki ne vegyen mérget arra, amit a gyártó a weboldalán állít! Mármint, hogy mekkora procira lehet még rátenni! Én megszívtam a Titán esetében. Ami egyébként egy nagyon jó cooler, (D5TB) de a 2100+ os XP-hez kevés, noha ennél sokkal nagyobb XP-hez is javasolta a gyártó! Én a Spire FridgeRock -ot hálasztottam. Nagyon jó! (45 fok) Annak idején én is indítottam egy topicot, keress rá, de lesz vagy ezer még! :))
-
Niquis
aktív tag
Senki sem írta viszont azt, hogy hány fokon is megy a procija Spire Falconrockkal, pedig ez elég jó összehasonlítási alap lenne( na meg érdekelne is, mert ilyet akarok venni). Valahol teszteltek hűtőket, a Spire Whisperrockot középkategóriára hozták ki, ám a Falconrock sokkal jobb helyen végzett...
-
andorpapa
őstag
A Volcano 9-et láttam a Mistral árlistáján. Ott általában (legalábbis a pécsiben) GlacialTech is kapható. Coolink coolerekhez szinte mindenhol hozzá lehet jutni. A Cooler Masterről nem tudom, mi az ábra, árlistán még nem láttam, bár ez az én hibám, Satan-Clausnak ilyen van, ő biztosan emlékszik rá, hogy hol vette. Keress rá az ismertebb boltok netes árlistáján!
A W5TB-ről az a véleményem, hogy nagyon rossz az Athlonokhoz, főleg azért, mert P4-es cooler! :)
A D5TB viszont nem rossz tákolmány, nagyjából (szinte teljesen) megyegyezik a Spire Whisperrock sorozatával. Athlon 2000+-ig mindent elhűt, viszont az általam említett hűtőknél gyengébb. -
borsi
tag
Spire-hiány miatt vettem 1 2410-est. Nem bántam meg, végül is nem rossz... Szubjektív véleményem szerint a Falconrock 1 picit jobban hűt(tuning), legalábbis az alaplapi hőmérők szerint. Itt nem konkrétan a hőfokot figyeltem, hanem hogy a húzásra mennyivel megy följebb a hőmérséklet. A hangerő kb ugyanaz(fülre)(a tápventi is megy), viszont a Glacialtech mellett szól hogy kisebb és sokkal könnyebb.
-
andorpapa
őstag
Én 4 coolert javasolnék:
Cooler Master X-Dream
Coolink U2L
GlacialTech Igloo 2410
Thermaltake Volcano 9
Nem túl hangosak (illetve a CM és a Tt esetében ott a potméter), viszont hűtenek rendesen. -
Cpt.Zsöci
csendes tag
Hamár Spire akkor a WhisperRock III is jó.
KB annyiba kerül olyan halk és olyan jól hűt mint Falconrock
Ja és Ajánlom a Users computert a körútón, az üllőiútnál. Hűtő profik, de csak jan 6 után lesznek dolgok, most minden kifogyott..... -
bélanéni
őstag
én eddig egy azaz 1 2400+ -os AMD-t láttam működés közben. Akár hiszitek, akár nem, 35-40 fokos volt egy Igloo 2400 Pro alatt. Alig hittem a szememnek. Úgy 15-20% -al kevésbé melegszik, mint a 2000-2100+ -as Palomino.
Szóval szerintem egy kisebb fordulatú, halkabb hűtő is megteszi. (pl. Titan D5TB, esetleg rézbetétes) -
Ogressio
csendes tag
Hejj....hehe már egy másik topikban is lefiráltam, az amd-hez az igloo 2400 a király!!:DD
-
bélanéni
őstag
szerintem GlacialTech Igloo 2410. Nagyon halk (26 dbA), szépen teljesít. (kb. úgy mint a 2400 Pro).
Egyébként nem biztos hogy létezik halk cooler, ami egy ilyen procival elbír. :)) (ha a fent említett sem, akkor biztos, hogy nem létezik :DDD)
Egy hangosabb alternatíva: Spire FridgeRock. -
-
Zsiba
senior tag
Üdv Mindenkinek!
A kérdés adott... Az egyik ismerősöm Athlon XP2400+-os gépet rak össze magának és keresi a legmegfelelőbb hűtőt, aminek még a hangereje is elviselhető... Már volt egy-két ajánlat, de a cég akinél venné a gépet, kissé fanyalog, hogy úgysem bírja semmivel sem rendesen meghűteni és hogy az Athlonja csak el fog füstölni.
Nem akarok semmi Intel-AMD vitát!!! Egyszerűen az a kérdés, hogy melyik a picon kapható legjobb hűtő, ami jó ehhez a procihoz???? (nem vízhűtés :)))
Akinek van már tapasztalata ezzel a procival, kérem írjon!!!!!
Köszi!
Zsiba
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Könyvajánló
- Napelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged