- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szekra #46413 üzenetére
Nem vagyok nagy egészségtudatos ember, imádom a cukrot, zabálom is, bár próbálom nem ész nélkül, de valószínű így is idősebb koromra utolér majd. Csak én tisztában vagyok vele hogyan működik a cukor.
Múltkor egy csaj volt előttem a boltban vagy 10 zacskó szőlőcukorral, kérdezte a boltos hogy ez ennyire finom, azt mondta ja napi kettőt is megeszik, ettől úgy se lesz baja mert szőlőcukor ez egészséges. Ott már nem bírtam ki, mondtam neki jobb lenne ha utánanéznél azért, hülye fejjel visszareagálja, hogy mer? Ez szőlőcukor. Mondom ja jó bocs, nem láttam....
Az ilyennel nem érdemes egy betűt se tovább folytatni, csak otthagyni.
Zabáld akkor, 150g cukor minden napra csak ebből. Biztos lecsúszik még mellé egy s más is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest