Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscapa
csendes tag
Megkóstoltam én is a Mad scientist cuccait. íz tekintetében teljesen jók, mindegyiket csak hűtve ajánom inni.
Yuzu - finom citrusos íz, érezhető a maté, a másik kettőben nem annyira, monduk nekem ez mindegy.
Narancs-gyömbér - brutál gyömbéres, de azért még nem az az ihatatlan kategória, ez ízlett a legkevésbé.
Ananász - tényleg ananászos, kellemesen savanykásHiába maté, az a mennyiség, ami ezekben van, rám nem volt különösképp semmi hatással.
-
james001
veterán
Jóban vagyok az itteni kis abc egyik eladójával,kérdeztem tőle tud-e valamit az új Lando monsztiról,mert amúgy egész hamar be szokták szerezni az új ízeket,de sajnos nem tudott semmit róla... Azt is el kellett magyaráznom ki az a Lando Norris,pedig nem is nézem az F1et
-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63783 üzenetére
Ez arra jel, hogy többet kell inni, hogy több szellemi felfrissülést adjon.
-
grizlisandor
veterán
Basszus elfelejtettem elhasználni az Allegro-s kupont és megrendelni az energiaital szállítmányt.
Vagy ez egy jel, hogy ideje leszokni róla?
-
james001
veterán
válasz
ECHO2235 #63779 üzenetére
Ne is mondd,szerintem tuti betárazok majd Rossiból mielőtt megszűnik
Mondjuk azért remélem a zéró is jó lesz,de tuti nem lesz olyan jó mint az origi
Gronk-ból nekem az ezüst volt meg,volt még kék is talán. Mondjuk az ízére nem emlékszem már.Egyébként innen a fórumból is adtam el dobozokat anno
Nem tudom mi lett a kollégával,már rég nem írt ide...
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
james001 #63778 üzenetére
Dragon Tea-kra vigyázz, meg a Rossira, ezek emlékek lesznek.
Jaaaah
Arra én is emlékszem, ghostot épphogy tudtam foglalni, Phantomot pedig egy külföldi gyűjtötől vettem annak idején egy meetingen, akkor vettem tekin 2500.ért
Ajándék volt
Gronk vissza gondolva egész kis kellemes unalmas volt -
james001
veterán
válasz
ECHO2235 #63777 üzenetére
Ja ez nem saját kép sajnos,csak felhozta az insta és egyből elkapott a nosztalgia
Megvolt mindegyik attól még amúgy,kivéve a Phantom,az tényleg nagyon ritka volt itthon,emlékszem Tej Pékáruban akartam venni anno és elvitték az összeset kb 1 óra alatt,aztán nem is jött több
Sok ritka doboztól megváltam régen,pl a Gronk-tól is,asszem az is ér jó szép pénzeket manapság.Pár darab doboz azért még megmaradt,plusz újak is kerültek bele,de már nem akarok minden egyes dobozt begyűjteni pont ezért mert vannak már amik brutális ritkák
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
james001 #63776 üzenetére
Aztaszentségit.. ebből 1-2t leszámitva, több ezrekbe mennek darabonként ezek, vagy tizezrekbe
De szépek, gratulálok!
Phantom és a Ghost nagyon komoly volt, jó kevés ideig volt piacon kint is.
Unleaded szerintem jó ötlet volt, rosszkor, akkor még nem volt ennek divatja, hogy koffeintmentes energiaital vagy minek nevezzem.
Első generációs assault is..
Dub edition... fuuu abból a kisebbek is milyen királyak voltak, Ballers Blend meg a Mad Dog
Régi szép idők..*javitás, mindegyik több ezreket ér
-
james001
veterán
Vannak itt azért nosztalgikus dobozok
Emlékszem a Heavy Metal mekkora nagy volt anno,asszem 800ml volt talán? Nyilván itthon nem volt kapható csak USA-ban,én is külön szereztem be üresen amikor még gyűjtögettem őket.
Szerk.: Heavy Metal 946ml volt pontosan
-
grizlisandor
veterán
Mad Scientist - Yuzu Mate Tea
Ezt is innám rendszeresen 32 mg-os verzióba, kellemes mate alapíz, majd jön egy kellemes citrusos utóíz.
-
koshmar
addikt
Amúgy a new gen eper banán különbözik ízben az epictől?
Felvilágosítást kérek -
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63769 üzenetére
De amúgy nem is írja, hogy energiaital, hanem mate tea és soft drink, szóval így már érthető, hogy miért ne keressünk benne energiaitalt.
-
grizlisandor
veterán
Mad Scientist - Ginger Orange Mate Tea
Ez pont olyan volt, mint amire számítottam a gyömbér elnyom mindent, pohárba kiöntve nem túl bizalomgerjesztő sötét lötyi.
Gyorsan le kellett öblíteni valami klasszikus energiaitallal.
-
ToBeY
nagyúr
Már láttam magyar embert tiktokon akinek sikerült szereznie a Noris-os Monsterből,viszont Augusztusig 4db van készleten azt mondja
-
-
koshmar
addikt
Ez az apricot-strawberry RB igen jól sikerült.
-
Alusky
senior tag
válasz
babe98 #63763 üzenetére
Akkor felejtő, mert a tonikot nem iszom meg. Jó tudni.
A Queen tuttiból vettem, ez ugye üdítő, koffein és vitaminok nélkül. Energiaital ízű üdítő. És ez ritka kivételek egyike ami finom, rendes 11g cukor, az Adrenalinra emlékeztet az íze, az édes tutti. Nem a Hell féle savanykás tutti.
Frankó, ebből még venni fogok, nekem úgy rémlett a Queen egy alja márka volt régen.
10 energiaital ízű termékből 9 fogyaszthatatlanul rossz, ez az 1-be tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia