- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
matyi012345 #1016 üzenetére
Szintén roidmi 3s, szintén avensis, csak 2006/2007, de nekem ilyet 3 év alatt nem produkált, igaz 99%—ban YT a zeneforras, maradék 1ben meg netes radio.
Mivel htc U11en és realme x2 Pron egyaránt nem produkálja én a Samsung gyári lejátszó appra gyanakodnek
-
Balinov
titán
tegnap letoltottem a frissitet/atnevezett roidmi appot, amivel a 3s-en mar tudok FW-t frissiteni (19-es verzio). Most mar megjelenik a startup sound kapcsolo, de nem mukodik. Masnak sikerult valahogy?
-
Balinov
titán
válasz
Directors #871 üzenetére
lehet rosszul latom, de a kommentek alapjan nekem ugy tunik, hogy omlesztett 3s/2 feedbackek vannak, akar azt is el tudom kepzni, 3s-nel nincs ilyen lehetoseg, mig korabbi modellnel igen.
amugy rohadt idegesito a kapcsolodasi hang, pedig en csak 2x hallom egy atlagos napon a kocsiban
-
Balinov
titán
Sracok, 3S, U11, Stock Sense-s Oreroval. Korabban kikapcsoltam, hogy BT kapcsolat felepulese utan automatikusan induljon a YT alkalmazas. Namost a ROIDMI app frissult nemreg es nem birom kikapcsolni az automatikus YT indulast. Ott van mellette a pipa, de ha rabokok, akkor indul a YT alkalmazas.
Van erre valami gyogyir?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
3s-ről, mint töltő fejről milyen tapasztalatok vannak? Egy QC3.0-s u11et kéne töltenie a kocsiban. Van jóságos blitzwolf, dehát szivargyújtó meg csak egy van ugye az avensisben..
-
Balinov
titán
Aki mostanában rendelt gearbestről annak kb mennyi idő alatt jött meg? 5-én rendeltem 2 másik cuccal, de még semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest