- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Akkor próbáld meg úgy esetleg, hogy legyen akkor meg az aktuálisan futó ROM meg amit fel akarsz tenni, mondjuk mirom.ezbox-ról gyorsan megvannak a hivatalos linkek (MIXM-re MIXM, EUXM-re EUXM):
- Tedd a 12.5.8.0 zip-jét a belső tár -> Download-> Downloaded_rom könyvtárba
- (Ha nincs ilyen akkor csinálj, ide teszi az updater is egyébként a ROM-ot)
- A 13.0.1.0 zip-jét tedd a belső tár -> Download-ba
- A 13.0.1.0 zip-jét nevezd át ugyanarra ami a 12.5.8.0 zip neve
- Updater-ben tallózd be a 12.5.8.0 zip-et a belső tár -> Download -> downloaded_rom könyvtárból -> ekkor lemegy majd a verify (kellene, mert a saját, épp futó ROM)
- Szól majd hogy akkor mehet-e a restart. Nyilván ne menjen..
- Na itt átmész a file manager-be, fogod a belső tár -> Download-ba tett, 12.5.8.0-ra átnevezett 13.0.1.0 zip-ed és másold át a belső tár -> Download-> downloaded_rom könyvtárba (és nyilván írd felül).
- Menj vissza az updater-be és nyomd meg a restart-ot. Várj.. Profit.Ha így se.. akkor el van átkozva a készüléketek vagy nem tudom, ma is csináltam egy másik ugyanilyen, gyári, zárt BL-es, piszkálatlan EUXM-et 13.0.1.0-ra.. Nem volt az egész ROM letöltéssel, első starttal, mindennel együtt 15..20 percnél több. Én azt nem értem pl. hogy egyáltalán miért működik még ez a lehetőség, egyszer már egy bő éve "javították"
-
Danecay
addikt
Én sohasem vártam végig a frissítés folyamatát, elkezdte, letettem és otthagytam, mire legközelebb a kezembe vettem már a PIN-t kérte. Legközelebb már én is figyelemmel kísérem majd, mert nagy a gyanúm, hogy nem megy végig és ezért jön fel az a ROM ami eddig is rajta volt, esetemben a v12.5.8.0. Minden esetre, biztos ami biztos, most újra letöltöttem a V13.0.1.0-t. Te ki tudod választani és telepítésre bírni a telefonodon is lévő aktuális ROM-ot, vagy csak úgy ahogy én, csak letöltés után?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest