-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvaspet
tag
válasz
tothmaxy182 #197 üzenetére
Igen, kikapcsoltam, de amúgy nincs összehasonlítási alapom. Valakik valahol ezt biztos összehasonlítják majd. De biztos gyorsabban merül így. Mindenesetre így is nagyon élvezem a bika akksit.
És az is lehet hogy nem érdemes piszkálni.. -
-
Flashget
félisten
válasz
novinyul #195 üzenetére
Redmi1s-n nálam 2x tört el a panzer glass kemény esések után, pedig tokba is van. Viszont a kijelzőnek semmi baja.
Tegnap ezt az üveget néztem. Tudom nem ér ki teljesen, de azt a részt nem fedi le a tPU vagy más sima tok? -
tothmaxy182
őstag
válasz
szilvaspet #182 üzenetére
Tehát mind a 3 legyen kapcsolva? Te így használod? Nem zabálja jobban az akkut?
-
Flashget
félisten
akkor a mágnes miatt ez a fajta tok felejtős? [link]
-
Tex
senior tag
Valaki meg tudná mondani hogy hol találom az sms kézbesítés értesítés beállítást?
-
Flashget
félisten
-
zzz03
őstag
sziasztok! ma csatlakoztam a taborhoz, egy redmi 3s-t valtottam egy korom fekete note 4-re. egy problemam maris akadt a gyari idojaras appal (ami a 3s-en tokjol mukodott). ezt az uzenetet dobja(terkepek, mas programok gps alapjan egybol bepozicionalnak): "nem sikerult meghatarozni a tartozkodasi helyet. koppintson a kezi beallitashoz."
mi lehet a bibi? -
szilvaspet
tag
válasz
tothmaxy182 #170 üzenetére
XDA-s tesztben javasolták a rendszeranimációk, a MIUI és a memória optimalizálás kikapcsolását.
Az utóbbival talán nem gyomlálja olyan keményen a háttérben futó appokat, gyorsabban betölthetnek így ezek. Végülis ram van bőven, bár ugye sosem elég.
Egy próbát megér, hogy gyorsabb lesz-e. -
royalka
őstag
válasz
tothmaxy182 #180 üzenetére
Nah én is t-s és sehol semmi.
-
royalka
őstag
Kicsúsztam az időből... De üveget rá még venni kéne normális áron, nyomonkövetett postával.
Inenn esetleg? Veszek vagy 10-etMajd ha kell valakinek szól..
(#174) sanyirigo: 8.2.4.0
-
F.B.I.
veterán
válasz
tothmaxy182 #170 üzenetére
A magas többet hagy meg, én azt használom, pörgősebb de a MIUI optmalizáció ki van kapcsolva.
-
tothmaxy182
őstag
Sziasztok!
Valaki piszkálta már a fejlesztői menüben a "Memória Optimalizálás" értékét? Észrevettetek esetleg valami különbséget? Amúgy értelmezésbeli gondjaim is vannak ezzel, mert most a "magas" érték jelenti, hogy több cuccot hagy meg a RAM-ban, vagy az "alacsony"? Én alacsonyra állítottam, egyelőre nem vettem észre semmi különbséget.
-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok!
Meg szeretnék osztani veletek egy kamerával kapcsolatos tapasztalatot (lehet, hogy csak nekem volt újdonság).
Lassított felvételt akartam csinálni, de csak a TimeLapse funkció volt aktív. Mint kiderűlt, 1080p-ben nem aktív ez a funkció, de ha levettem a minőséget HD-ra, akkor már működött.
Üdv.:
sanyirigo -
-
mQWeXgsf
aktív tag
Amíg ki nem kapcsoltam a MIUI optimalizációt, addig térerõ és mobilnet problémáim voltak. Lehet a hanghívásra is hatással van.
-
-
-
válasz
BullZeye #156 üzenetére
Azért írtam, hogy javult tőle, mert néha most is belefutok ilyenben, hogy nem hallanak rendesen, viszont ahol most vagyok, ott az egyik falban tűzálló réteg van kialakítva, ami a wifit is simán lefogja nullára a fal másik oldalán, így nem állítanám, hogy tökéletes térerőm van.
-
BullZeye
veterán
Ha előtte Jiayu S3-at használva hallottam (értettem mit beszél), akkor akármennyire is szar a Vodafone, elég durva minőségromlásról beszélünk. Amúgy ha telenorról hívom de ő vodafone-os akkor is rosszul hallom (bár gondolom ez sokat nem jelent)
(#155) CactuS
Köszi, kipróbáljuk, de nekem a "javult tőle" nem igazán felel megsajnos napi sok hívást folytatok le rajta, és ha nem értenek, akkor cseszhetem hogy szép és gyors a telefon
-
válasz
BullZeye #151 üzenetére
Nálam is ez volt, viszont alaphelyzetben kihangosítva sokat javult a hang(erő). Én két dolgot csináltam, ami után csökkent ez a tünet:
1) Beállítások > SIM > VoLTE kikapcsolása
2) Ok google kikapcsolása (nyelv angolra), majd google > beállítások > voice > ok google kikapcsolása az appoknál, majd nyelv vissza magyarra.Nem tudom, hogy melyik segített, mert fórumokon mindkettőt írták, de ezek után nálam ritkult a tünet.
D4ni: Vodás vagyok, de a szolgáltatás minősége nem hiszem, hogy attól javulna meg, hogy kihangosítom a telefont.
Duliee:
-
-
Eustockos az enyém, én csak nem értettem a kérdés miértjét, abból kifolyólag, hogy vissza is zárható.
Ha letelik az idő, akkor szerintem kinyitom és megpróbálom úgy felrakni MiFlash-vel a fastbootos 8.2.2.0-t, bár kopogjam le, de az utóbb pár hívásnál most nem csinálta a köcsög-torzítós hangot.
Duliee: Köszi, akkor nem bajlódok a kiderítésével. Tokból és kijelző védőből viszont ez a típus megegyezik a 4X-es kintivel, ugye?
-
BullZeye
veterán
Feleségemet alig hallom telefonon. Mintha víz alól beszélne. Ez mennyire normális? Mert ha az, akkor sajnos meg kell válnunk telefontól.
Az övé szürke note 4 8.1.5 rommal.
Én meg Jiayu s3at használom míg tok nem jön meg. mindkét sim új, 2 napos kb. Másokat jól hallok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest