- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradimil3
tag
válasz
Kisbatyu75 #14272 üzenetére
Sikerült találni hozzá tokot? Én is szeretnék vásárolni, de sajnos én nem találtam már.
-
edk-
őstag
válasz
Kisbatyu75 #14054 üzenetére
Itt olvasd el a Note for Kate users bekezdést. A gyereknek Nitrogen OS-t tettünk fel (asszem Pie, este tudom megnézni), nincs vele gond. Ott nem kellett mókolni, mert Kenzo/Kate ROM.
-
edk-
őstag
válasz
Kisbatyu75 #14052 üzenetére
Ha már van TWRP, akkor nem kell leírás. Letöltöd a szívednek kedves ROMot, gapps-t és flasheled.
-
jFox
addikt
válasz
Kisbatyu75 #14042 üzenetére
Nekem azt írja a böngésző, hogy blocked....
Biztos jó a link? -
grafnet
veterán
válasz
Kisbatyu75 #12538 üzenetére
Jogos!
A gsmarena eszembe sem jutott!
Aida majd csak megmondja... -
medve
csendes tag
válasz
Kisbatyu75 #11890 üzenetére
Olyat is csinál, hogy mikor kilépek egy alkalmazásból, akkor a google chrome-ot teszi be képernyőnek...
-
medve
csendes tag
válasz
Feltettem. Most annyi, hogy ha bemegyek a beállításokba, akkor ha onnan kijövök, nem jön be rögtön a kezdő képernyő, hanem rengeteget, akár fél percet is várakozik... De utána visszajön...
-
törölt tag
válasz
Felraktam, simán megy minden.
MIUI 9 Global 7.12.8 Beta -
vampire17
addikt
válasz
Kisbatyu75 #4125 üzenetére
en kb egy honapja raktam teljesen ujra, (fastboot mod, minden gyalu) Global Dev. re. Nem volt magyar locale. Jottek szepen az OTA frissitesek, magyar locale nem lett... a mult hetiben mar feltunt par uj orszag, de Magyarorszag nem. Aztan tegnap (ekkor meg a mult heti ROM volt a legfrissebb) nyomtam egy teljes ROM ujratepitest (gyari update app-bol), mert mokoltam par gyari app-al es lass csodat, ettol lett magyar locale! (tehat ahogy irom: UGYANARRA a verziora raktam ujra a teljes ROM-ot a gyari frissito app-al, mint ami elotte volt) Erthetetlen.... De pl az is erdekes, hogy elotte nem volt forum app-om sem, az ujrarakas utan meg az is lett...
Aztan ma, kivacsisagbol ujra minden gyalu (fastboot/clean-all) es mar van az uj ROM-ban magyar locale...
Eleg erdekes... Olyan, mintha az OTA-k nem tartalmaznanak minden valtozast... Ami azert eleg gazos... Pedig nincs modositva a rendszerem, minden full gyari, nincs root, zart a bootloader, gyari a recovery, stb...
(#4132) Bagira01: En a forditas frissitese miatt ajanlom a legfrissebbet mindig, mert folyton javitunk benne valamit
Meg amugy is, en hive vagyok a legfrissebb rendszernek
-
redricecover
csendes újonc
válasz
Kisbatyu75 #4125 üzenetére
Inkább siralmas, mint érdekes.
-
vampire17
addikt
válasz
Kisbatyu75 #4116 üzenetére
Sok javitott forditas kerult be azt lattam, (olyanok is, amik mar regen le lettek forditva) illetve van most mar magyar locale a beallitasokban. En elsore ezeket vettem eszre.
-
konigjanos
senior tag
válasz
Kisbatyu75 #3864 üzenetére
Most szedem ,de valamit javítottak, mert villám gyorsan jön le. viszont most nem jelzett magától, hogy van frissítés, csak az updater-be rányomva.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Kisbatyu75 #3864 üzenetére
Felraktam, semmi extra eddig.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Kisbatyu75 #3709 üzenetére
Kínai rom nem létezik erre a készülékre....
-
arnd
senior tag
válasz
Kisbatyu75 #3610 üzenetére
Tuti valami régi driver...
-
baitsee23
őstag
válasz
Kisbatyu75 #3537 üzenetére
Üdv a klubban! Sokan vagyunk így! Tudtommal még nincs megoldás.
-
korobi
aktív tag
válasz
Kisbatyu75 #3233 üzenetére
Én akkor futottam bele ilyenbe mikor egy nem a gyári témát használtam, és az ujjlenyomat vagy pin után megint pin kódot kért...
Illetve amit nekekem is írtak itt, hogy minden újraindítás után bekér az ujjlenyomaton kívül más azonosítást is.(#3236) schawo:
személyes véleményem hogy szerintem megy egy zseni volt! kézbe veszem a telefont és pont kézre, ujjra áll, tökre kényelmes. Bár abban egyetértek veled hogy ha már egyszer kikapcsolja az ember, mert csak, akkor elvárná hogy ne csináljon semmit.
(nem vitaindítás) -
beg
veterán
válasz
Kisbatyu75 #3233 üzenetére
Biztonsági ok. Ha elromlik a szenzor, hogy jutsz be?
-
Potrien
senior tag
válasz
Kisbatyu75 #2643 üzenetére
nekem a magenta szolgáltatóval volt gond,nem a telefonnal.
-
Surda-
őstag
válasz
Kisbatyu75 #1878 üzenetére
Ezt olvasd át. Messenger és viber üzenetekhez ezt kell beállítani, gyanítom sms-nél is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jelszókezelők
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest