- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazsbence
senior tag
Halihó!
Egy áramkimaradás után kicsit ledobta az ékszíjat a router, azt írja nincs bedugva a kábel, cseréltem is, erre is ez a duma. Rápróbáltam repeaterre, úgy megy tökéletesen szóval marad így. Miközben nézegettem mi lehet a baja, találtam meg ezt a már nem túl aktív topikot. Olvastam ezt a kínai mókolást, és tök jól hangzik, viszont a kérdésem az lenne, hogy ez műkszik repeaterként is, vagy így nem? -
symonbor
csendes tag
szia AlyrArkhon! igen a regi wifin ment minden.Ujrainditottam mindet.
-
symonbor
csendes tag
sziasztok! en is vettem egy Xiaomi AC2350 routert,de nem latja az imou kameramat es az okos konnektor. segitsetek!
-
zst
tag
válasz
dajkapeter #105 üzenetére
Rendben
Szombaton szerintem tesztelem.
Köszönöm a válaszaid!
-
zst
tag
válasz
dajkapeter #103 üzenetére
Köszönöm.
Tehát akkor a wifi AP tulajdonképpen wifi range extender, a sima AP-n ha kábellel kötöm össze a 2 routert, akkor megy tovább a hálózat akár wifin, akár a LAN portokon is?
-
zst
tag
Üdv!
Vajon olvassa még ezt valaki?Kérdés...
Meg lehet ezzel a routerrel csinálni azt, hogy pl a telekomos router lenne a fő egység, ez meg egy másik emeleten AP? Nézegetem a beállításokat youtube-on, csak nem tudok rájönni mi a különbség a wifi access point és a sima access point között. Kábelen kötném össze a kettőt, aztán akár egy külön SSID lenne minden emeleten. Nem probléma, nem akarok MESH hálózatot... Még...
Most jelenleg ez a router a fő egység és kábelen van hozzá kötve egy 1043ND dd-wrt-vel.
Valami ötlet?
-
Otibi290
csendes újonc
Üdv!
Közel egy éve használom ezt a Routert legnagyobb megelégedéssel. Latom paran küzdenek pár gondal.
Wifijel.. nos alapból Mediumon van az antenna erősség az érdemes High re rakni és bekapcsolni az inteligens 2.4-5Ghzt azonnal 100% al erősebb lessz a jel.
Másik, sokak nem tudják az appot tarsítani, ez csak akkor megy ha a Router (ami alapbol Xiaomi_326E ) neve és a Wifi csati neve meg eggyezik.
A régió az appnak es a routernek is ugyan annak kell lennie. AIoT legyen bekapcsolva!
Digi optikai ZTE routerrel jön a netem a Xiaomin DHCP mód kapcsolva és tökéletes. Nem kell Bridge mod stb..
Van magyar régio is, alapesetben azért Német mert az első bejelentkezésnél elkerülik a kisbetűs részt..
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Filmvilág
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest