- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz
xabolcs #5994 üzenetére
Ez volt az:
[kép]
Közben írtam a Xiaominak (és másnap válaszoltak is). Sajnos ők is azt mondták, hogy a routeren nem lehet régiót váltani, a xiaomi home appban kell kínaira váltani.
Úgyhogy ezzel teszek majd még 1 próbát, miután lenyuxom.
Másra úgysem tervezem használni az appot. -
llll
senior tag
Első körben a mi wifi-vel próbálkoztam. Arra vmi olyasmi üzenetet kaptam, hogy ez az alkalmazás ezt az eszközt nem támogatja (már ezt sem értettem, mert youtube videókon is ezt használták), térjek át a mi home-ra.
Ez utóbbiban próbáltam kínai régióra váltani, de azt sem engedte vmi újabb hibaüzenettel. (Mintha tudná hogy nem ott vagyok, vagy nem tudom.)
Maradt a régió átállítása a routeren, de azt meg nem tudom hol kell.
Amikor a telefon wifi beállításaiban létrejön a kapcsolat, azt mondja hogy engedélyre van szüksége. Arra kattintva pedig a kínai oldalra jutok, ami nekem sajnos kínai. Magyarítva esetleg nincs meg ez oldal vhol a neten? Én nem találtam. -
llll
senior tag
Sziasztok!
Egy kínai verziós AX6000-et próbálok beüzemelni telefonon keresztül.
A xiaomi home alkalmazás vmiért eleve nem látja automatikusan a routert. A telefon wifi beállításaiból 1 kínai oldalra jutok. Onnan evileg wifi kapcsolat vhogy már lett, de ilyen üzenetekben akadok el:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Flint 2 OFF topik
- Lightyear - befektetési app
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest