-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
Első körben a mi wifi-vel próbálkoztam. Arra vmi olyasmi üzenetet kaptam, hogy ez az alkalmazás ezt az eszközt nem támogatja (már ezt sem értettem, mert youtube videókon is ezt használták), térjek át a mi home-ra.
Ez utóbbiban próbáltam kínai régióra váltani, de azt sem engedte vmi újabb hibaüzenettel. (Mintha tudná hogy nem ott vagyok, vagy nem tudom.)
Maradt a régió átállítása a routeren, de azt meg nem tudom hol kell.
Amikor a telefon wifi beállításaiban létrejön a kapcsolat, azt mondja hogy engedélyre van szüksége. Arra kattintva pedig a kínai oldalra jutok, ami nekem sajnos kínai. Magyarítva esetleg nincs meg ez oldal vhol a neten? Én nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest