Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezemiez
újonc
Ezt én sem találtam meg. Hihetetlen, hogy egy ilyen alap dolgot nem lehet beállítani rajtuk.
-
Ezemiez
újonc
Erről én is először olvasok itt.
Már az is fura (és most finoman fogalmaztam) ezeknél az eszközöknél, hogy ha AP módban fut, nem tudom kiválasztani hogy én adhassak neki IP címet. -
Ezemiez
újonc
Köszi az eddigi válaszokat.
Jelen pillanatban reseteltem minden AX eszközt, és újból kezdve kiválasztottam az AP módot.
Így is párosodtak mesh rendszerré, eltűnt a rendszerből a 31-es tartomány, és minden működik normálisan.
De: ez a router AP módban csak dhcp-zni tud? Nem találok olyan beállítást, ahol fix IP-t adok neki? Nem szeretném ezt a routerben beállítani.Ha valaki tudja, hol lehet átállítani, az ossza meg velem légyszi.
-
Ezemiez
újonc
Sziasztok.
Kérném egy kicsit a segítségeteket, mert átolvasva itt a hsz. okat nem találtam.
Adott egy szolgáltató ZTE router/modeme. Ez működik is rendesen, oszt dhcp-t, net is van normálisan.
Felépítettem egy AX3200-as router, +2db AX3000-as router mesh rendszert. Rákötve a modemre, működik jól, netet is szolgáltat.
DE: Ez a kis sz.házi 31-es szegmensben hajlandó csak dolgozni. Ha át akarom rakni 0-ba, azt mondja nem lehet ugyan abban a tartományban, mint a wan.
Áttenni nem tudom másik üzemmódba, mert azt mondja a mesh rendszer nem lesz így elérhető.
Így az eszközöeim fele 0-ás, másik fele pedig 31-es tartományban van, nem tudnak egymással kommunikálni.
Szerintetek mit kellene csinálnom?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular, 49 mm-es natúr titántok, kék-élénkkék Terep pánt S/M
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4 / 8gb ddr4 / 250 gb Nvme
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest