- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesmat1993
újonc
válasz
xabolcs #6900 üzenetére
Közben szerintem rájöttem, hogy nálam mi volt a gond. Be volt kapcsolva a telefonon az alacsony töltöttségű mód és ha ilyen módban van a csatlakozáskor, akkor router restartol. Ha kikapcsoltam az akkukímélő módot és úgy csatlakoztam fel vagy ha már a wifi-n vagyok és úgy kapcsoltam be, akkor nem indult újra.
-
mesmat1993
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: tegnap óta sokszor újraindult az AX3600-as routerem (3.0.22 firmware van fent). Tegnap a sokadik újraindulás után kihúztam egy pár percre a routert, majd visszadugtam és az úgy tűnt megoldotta a problémát. Ma reggel ismét előjött a probléma és azt figyeltem meg, hogy azután indul újra 10-20 másodperccel, hogy az Iphone 15 Pro készülékemmel csatlakozom a wifi-re. A többi eszközzel (okos TV, androidos telefon, wifi extender) nem csinálja ezt. Illetve az iphone-nal minden gond nélkül tudok csatlakozni az extenderre vagy az internetszolgáltatótól kapott wifis modemre. Esetleg valaki tudja, hogy mi lehet a probléma?Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest