- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
ambushka
üzenetére
" gyerek le nem veszi rola a szemet"
cuki, de ezek a gyerekek már csak ilyenek.Openwrt alatt ki tudod kapcsolni a ledeket külön-külön egyesével. Bépített időzítő ezekre ugyan Luci alatt, de gondolom crontab-ba felvehető:
uci del system.led_wan.devuci del system.led_wan.modeuci set system.led_wan.trigger='none'uci set system.led_wan.default='0'
meg a tobbire is. -
Benhill
senior tag
válasz
ambushka
üzenetére
regisztrálnod kell Mi fiókot ami nekem már volt, de a routert az istennek sem találja. Értékelések szerint az utolsó frissítés el lett rontva.
De ha van valakinek tippje hogy miért nem látja akkor szívesen latom én is.
Egy régebbi kínai nyelvű mi wifi app az látja, de telon ugye nincs magyarítás...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

cuki, de ezek a gyerekek már csak ilyenek.

trance89