- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Mini PC
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
válasz
Dan-szan #2920 üzenetére
Eddig asus routereim voltak, ahol lehetett custom fw-el. Sablonosan hangzik, de az ax3600 kb. feleslegessé tette mind. Biztos van az újabb asusok közt nagyon jó cucc, csak hát a xiaomi piszok olcsó. Mesh-ben gondolkoztam az asusok hatótávja alapján, de az ax3600 közepes jelerősségen is beszórja a telket.
-
Rick4
félisten
válasz
Dan-szan #2920 üzenetére
AC65P routerem volt, három is, az elsőt visszaküldtem 1.5 hónap után, 10-14 naponta egész egyszerűen elfelejtett netet adni, restart után ismét jó volt napokig, a visszaküldés előtt vettem egy ugynaolyat, akkor az volt látókörben, egyéb panaszom nem volt rá, és ugyan mások is írták a topicjában, hogy ezért- azért cseréltették, levásárolták, stb, egyedi hibának gondoltam a rossz működést, ami utólag visszagondolva hiba volt.
A második router ugyanazt csinálta, csak ot 5-6 naponta, volt, hogy reggel nem adott netet, de ha úgy tartotta kedve, a restart után este 8-ig volt jó, onnan ismét restart.
A hiba a gyári és az openwrt rendszerrel is pontosan ugyanúgy működött, szóval ez hardveres probléma volt.
Időközben az első routerrel 52 napig szórakoztak, majd kaptam egy csere routert, amit a bontatlan dobozában el is adtam, utána keresgéltem, szembe jött ez az ax3600, vettem egyet itt a csoportban 15-ért, bedugtam, a telefonon a speedtesttel mért, addig jónak számító 600 mbit sebesség rögtön felugrott Gbit-re, ahol előtte 3 falon keresztül 30 Mbit volt, de végülis ment, ott 5-600 lett, de eél sokkal fontosabb része a dolognak, hogy augusztusban bedugtam, most márciusban költözés miatt kihúztam, egy pisszenés se volt a két dátum között, nem hogy jel gyengülés, ne adj isten szüséges restart....
Végülis februártól augsztusig úgy telt minden nap, hogy van van net a kameráknak, nasnak, vagy nincs... Volt olyan, hogy elmentem, nasról kellett volna valami, app indít, nem elérhető. Hazamegyek este, nincs net. Restart, minden ment tovább.
Én persze csak egy példa vagyok, de engem az asus meggyúzött, hogy soa többé asus routert, az ax3600-as pedig meggyőzött.
A két routert véletlenül se vegyük egy kalap alá ezzel az eszözzel, még ha az áruk miatt úgy tűnne, hogy bármilyen aspektusból vetélytársak is lennének... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dan-szan #2920 üzenetére
AX3600 gyakorlatilag minden igényt lefed szerintem ami felmerülhet egy routerrel kapcsolatban, mióta van SSH hozzáférés. Számomra a VPN szerver volt fontos ami miatt korábban ferde szemmel néztem rá mert zárt volt a rendszere de így hogy megoldható az is - és ha cseszett jó áron elhozható - , nagyon nem volt kérdéses mit veszek.
Norbi.Sz : PoE-val korábban nem találkoztam de a PoE injektor annyira nem nagy tétel bármelyik routerhez ahogy nézem, bár nem tudom hogy egy ilyennel a két kamera megoldható lenne e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Macska topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest