- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Songoman
aktív tag
Köszönöm a "segítséget".
Örülök, hogy a Google neked is működött, és megtaláltad a Githubon az adott python scriptet. Sajnos az én számítástechnikai tudásom korlátozott, így annak futtatását nem tudtam megoldani. Azért is osztottam meg a "félmegoldást", mert azt laikusok is meg tudják csinálni.
Azt meg külön megköszönöm, hogy a hivatkozott posztodat belinkelted, így nem kellett a mobilról különösen használhatatlan fórumkeresőt használnom. Illetve végigolvasnom csaknem 3000 hozzászólást, ami 10 másodperccel számolva is kb. 8 óra.
További konstruktív fórumhasználatot kívánok neked, és remélem mások is hasonlóan segítenek neked, ha szükséged lenne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Delta Force (2024)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képregény topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest