Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
xabolcs
üzenetére
"Igen, olvastam, hogy ugy tunik, ez nem bug, hanem feature."
Bug az, NSS offload mellett nem jön elő. Őszintén szólva gondoltam erre én is, de Ansuel megelőzött. A tetű QCA képes volt ezt is elszarni... Valamiért azt képzeltem, hogy a Mediatek után bármi jobb lehet, de mostmár világos, hogy "üzleti" alapon mindenki csak trágya kódot tud kiizzadni magából. Ennek elejét kellett volna venni olyan licenceléssel, hogy olyan nincs, hogy valaki ingyér leforkolja több ezer ember évtizedes munkáját, aztán rálapátol egy rakás trágyát, és ezt eladja az ügyfeleknek mint "linux". Kötelezni kellett volna őket, hogy fork helyett szépen csináljanak normális támogatást (vagy fejlesszen saját OS-t), és akkor nem tartanánk itt. De ez már politika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
trance89