-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
-
Doky1988
senior tag
válasz
Imi1981 #3327 üzenetére
Csak izgatta a fantáziámat, csak feltettem a moddolt global fw-t
megnézem valójában mit tud
Up: Nah megnéztem eredeti szoftverrel folyosó ajtó elől, meg moddolt globallal, sokkal erősebb, fullos jel van kinntről moddolt globallal míg eredetivel 3-4 volt
úgyhogy jobb a moddolt global
-
Doky1988
senior tag
-
Doky1988
senior tag
válasz
Imi1981 #3318 üzenetére
Megnéztem, relatív 1 méteres vastag panelház fala, szoba + fürdő között 1 jel veszteség.5g wifin 240mbitet átvisz ígyis.Szerintem annyira nemgáz, előző routeremen 2es jelem alig volt.Előző egy ASUS RT-N18U volt.
Speedtestek:
5G WIFI: 346mbit/262mbit (le/fel)
2.4Ghz: 97,9mbit/125mbit (le/fel) -
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Megvan az AX3600.. úgy natural kiakartam próbálni de pppoe csatlakozás 678as hibát dob.Ilyenkor mizu?
Digi a szolgáltató, régiót Hungaryt választottam az elején :)Up: megoldódott :)
-
Doky1988
senior tag
Csak ez miatt gondolkodtam a kínai szoftveren:
"Ajánlott a legfrissebb kínai fw használata, frissebb wifi drivereket (emiatt jobb vezetéknélküli teljesítményt nyújt) és rengeteg hibajavítást tartalmaz a global fw-hez képest, a Xiaomi minden nemzetközi piacra szánt routere egyetlen angol nyelvű fw-t kap amivel megjelenik, utána elfeledkeznek a támogatásukról. A kínai fw verziók viszont rendszeresen frissülnek és nagy szerencsénkre garivesztés nélkül lehet ugrálni a különböző régiós fw-ek között."
-
Doky1988
senior tag
válasz
Nagymelák #3292 üzenetére
Igazából nekem amire szükségem van, hogy feloldjam a wifi erősségű korlátozást.
Meg azért néha kapjak frissítést, tehát feltudjam rakni a legfrissebb fw-t, ha már ilyen profi a router3.0.22_INT+SSH+MI+txpwr.zip - global(angol nyelvet tartalmaz) patchelt verzió, Mi Wi-Fi és Mi Home appokkal működik
Tehát ha nem akarok kínai verziót, de wifi korlátozást felakarom oldani akkor ez kell?
-
Doky1988
senior tag
válasz
Nagymelák #3288 üzenetére
miwifi_r3600_firmware_aba17_1.1.19+SSH+txpwr.zip ez akkor patchelt kínai szoft?
Csak mert olvasgattam itt a kommenteket, és azt írtátok a kínai nyelvűt frissítik rendszeresen, meg újabb, hibák kivannak javítva stb. Akkor most ezekközül mit érdemes feltenni ami legfrissebb és legjobb? és akkor ez a bdatás történet kell még vagy nem? -
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Megvettem ezt a csodaroutert! Ha kínaisítani szeretném mi kell konkrétan a leírásból? -
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Ha most vennék routert, megéri ilyet venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest