-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
Topikgazda
válasz
Doky1988 #3333 üzenetére
Ha elolvasod az összefoglalót a kínaisítás 2. pontja alatt megtalálod
"Up: És ha nem szolgáltatós verzió van, és jön ki új frissítés, azt hol találom?"
Patchelt verziót az összefoglalóban"Tehát ha a bdata átírás nélkül tettem fel a patchelt global 3.0.22 fw-t, akkor mostmár menüben is feltudom tenni a kínai fw-t akár? vagy kell még ez az sshzós, scpzős történet? ez nem világos csak."
Mivel a patchelt fw módosítva van így azt webuiról nem engedi feltenni de patchelt fw alól gyerekjáték feltenni az xqflash script segítségével, minden lényeges dolog bennevan az összefoglalóban"1 dolog még! MiWIiFi appban megtaláltam, hogy kilehet kapcsolni a LED-eket, ne világítson.Ezt viszont webes menüben nem találtam sehol.Na pl ez miatt jó lenne ha működne az app
"
Ha a "MI" nélküli vagyis a legbiztonságosabb kiherélt verziót rakod fel akkor csak az alsó függőleges led fog világítani, a wan és aiot (középső antenna) ledek nem mivel ezek a mi szolgáltatások részét képezik#3336 Nagymelák
A scrip-es bdata átírást win10 alatt csináld, nagy valószínűséggel az lesz a baja. Próbáld egy másik gépen vagy rakd fel pl vmware/virtualboxba a win10-et és ott is kísérletezhetsz -
Nagymelák
senior tag
válasz
Doky1988 #3333 üzenetére
A bdata módosítással én csak szenvedek, fent van a kinaí fw (1.1.19) de a bdata átírás sehogy nem jön össze, fent van a pyton mikor bemásolom a parancsot kiírja hogy nem támogatott verzió (3.6) utána megoldódott már nem reklamál viszont a parancs hatására annyi történik hogy felvillan egy ablak, de a bdata modified nem jön létre, anélkül pedig messzebb nem jutok. Lehet a win11 az oka, próbáld meg lehet neked jobban összejön a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged