Hirdetés
- RAID
- LG LCD és LED TV-k
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
Egyelőre annyira nem zavar, nem állítgatom oda-vissza a teljesítményt (vagy ha ingerenciát éreznék rá majd kézzel átallítom).
Akkor szoktam frissíteni, amikor nem figyelek és egy softwer update után read-only -ba szaladok (snapshot miatt) vagy olyan változás történik, ami miatt érdemes lehet frissíteni. A napokban nem láttam ilyet. A fix typo meg fix whitespace javítások annyira nem hergelnek fel. ;) Marad a szombat/vasárnap reggelenti frssítés (ha nagyon unatkoznék), akkor még alszanak a nagyfogyasztók és nem hallom rögtön: "Deeeeemiiiiééééninnncsneeeeet????!!! (mert ez a rohadás digi nem enged vissza 5 percen belül, ha nem volt rendes disconnect.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest