Új hozzászólás Aktív témák
-
-
osonte
őstag
válasz
N.YCityBoy #497 üzenetére
Beállítások -> További beállítások -> Régió -> Indonézia.
Konkrétan max hangerőn kiviszi a fülem...
-
Másnál is nagyon halk hívásnál a "kicsöngés"? Gyakorlatilag utcán ha hívok valakit nem hallom, hogy kicsöng csak azt már, hogy ha felvette! A beszéd hangerővel nincs baj, ezt valahol lehet állítani, hogy hangosabb legyen, vagy ez direkt ilyen?🤔
-
Gabee176
lelkes újonc
Sziasztok. 13T pro nál nincs lehetőség beállítani a két sim kártyának külön csengőhangot csak a Theme alkalmazáson keresztúl ? ott is csak a theme csengő hangoknál?
Vagy van erre más megoldás? -
kóóó
aktív tag
Na este berendeltem a zasszonynak egy 12/256-os Globál 13T-t. Gshopperren 153 ezerre jött ki.
A kérdésem az lenne, hogy van valami jó tanács miket állítsak be ha megjön, miket töröljek.
Illetve van elérhető Gcam?
-
nfsu17
veterán
Használ vki accubattery programot?
Ha igen, akkor kérhetek valami statisztikát, hogy játék nélkül (YT, böngészés, email, stb), szóval semmi videóvágás, még talán kamerázás sem kell, csak tök lightosan, mennyi az akkuidő?
Mutatja, hogy szerinte mennyi a SoT 100% akkufeltöltést nézve, mennyit merül óránként, mennyit merül idle, meg ilyenek.
Pár nap használat után érdemes ezt kitenni, mert most felteszed a progit, három óra múlva kiteszed a statot, az még azért nem lesz tök reális.
Köszönöm. -
osonte
őstag
válasz
Ferenczi Áko #488 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazáskezelés -> kiválasztod az alkalmazást és az alsó beállítást kell engedélyezni.
Már nem látom, mert pont az előbb engedélyeztem és így eltűnt az opció.
Itt van: [kép] .
-
budaize
csendes újonc
válasz
Ferenczi Áko #488 üzenetére
Nem leszek nagy segítség de pár napja én is ezzel játszottam , és a végén sikerült , most kerestem hogy hol és mit kapcsoltam de nem találtam nem emlékszem
de megoldható csak szépen el van "rejtve"
-
Ferenczi Áko
addikt
Erre valaki tud megoldást? Tudom, hogy az Android 13 óta van ez a korlátozás, Oneplus, Pixel 6 Pro stb esetében be is tudtam állítani az Alkalmazások/Huawei Egészség/ jobb felső sarokban 3 pötty, és engedélyeztem.. De itt a Xiaominál egyszerűen nem találom..
-
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
csaladban lett egy ilyen 13T, az elozo huawei telefonban 2 sim kartya volt hasznalva vodafone a hivasokra a yettel mobilnetre. Az van hogy a xiaomi fel ismeri a kartyat de nincsen internet. A yettel kartyan biztos van net mert mar masik 2 telefonba kilett probalva csak a 13T-n nem akar mukodni.
Valami nincs jol beallitva ? Tudna valaki ebben segiteni. -
dannyl
addikt
válasz
Ferenczi Áko #481 üzenetére
Nekem megy. Igaz, most azt írja, hogy 19 órája szinkronizált, és hiába nyomok rá, nem frissül az idő. De legalább megy.
-
Ferenczi Áko
addikt
Tudja valaki, hogy a Microsoft Swiftkey billentyűzet fiók miért nem szinkronizál az appon belül? Törlés, újratelepítés, másik eszközből kijelentkezés meg volt már.. Huawei/Samsung/Oneplus/Nothing phone telefonokkal simán ment..
-
-
ztoldy
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #471 üzenetére
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Itt senki nem használ hívásrögzítőt ezen a telefonon? -
Ferenczi Áko
addikt
Olyan alkamazasokat mint pl a Chrome,Meet, Google tv lehet valahogy törölni? Nem használom őket soha, és nem szeretném, hogy fussanak a háttérben..
-
kóóó
aktív tag
Poco F5 és 13T közt vacilalok, asszonynak lenne meghalt a mi note 10 lite-ja.
Abba szerette a hosszú üzemidőt és a szép kijelzőt. Kamera is fontos lenne egy hónap múlva szülni fog, gondolom nyomni fogja a képeket világba.
De nem ért hozzá előveszi, kattint ennyit tud😃Megéri a felárat a 13T?
Gshopperren most elég jó árban lenne mindkét teló.
-
duvi
nagyúr
13T-re is megjött a 14.0.11.0 OTA frissítés (Telekomos).
-
NandiKAA
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #451 üzenetére
épp ezt mondom, hogy az L túl nagy az S túl kicsi
-
floratm
senior tag
válasz
N.YCityBoy #461 üzenetére
Küldtem már vissza Kínába hibás tabletet (b osztályu), de a visszaküldésben sincs semmi misztikus.
Nem samsung ez hogy rettegni kéne a hibáktol. Már annyit spóroltam a kinábol rendeléssel hogy kijön egy telefon ára, és az Mi bandem meg azt mutatja reggelenként hogy jobban aludtam mint a felhasználók......xy86%- a -
-
-
Igen, mindaddig amíg nem fogsz ki egyszer egy gyári hibàsat, és gariztatni kell velük, na majd akkor mond a felfújva dolgot, amikor nem lesz több hónapig se telefonod se pénzed...
Én itthon vettem Media Markt 3 év garanciával a 13TPromat kéz alól, 240-ben állt meg, azért így nyugodtabban alszom, nekem megér plusz 40K-t ez, de többet is🤔 -
floratm
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #459 üzenetére
Ugyan.... már az Mi4 et is onnan vettem 😎 ez a hivatalos bolt fétis kicsit föl van fujva
-
floratm
senior tag
Most 11.11 akcioban alirol 155 ezerért behuzható lesz a 13 T és kicsit elgondolkoztam asszonynak talán jo lenne 9t helyett.
Nekem 11t van és igazábol azt terveztem hogy pixel 8 lesz neki nyáron vagy 8a, de nemtudom most mit kéne...vagy 22o ért egy sima 13
-
dannyl
addikt
válasz
Ferenczi Áko #455 üzenetére
Ja, hát én is törölném, ha nem ezen menne minden beszélgetésem... Futós csoportomtól kezdve tényleg minden. Nekem FB alkalmazás sincs.
Ami a legjobb, hogy mikor "elromlik", akkor pl. fektetve fotózva nem küldi el a képet, csak állítva. -
Ferenczi Áko
addikt
Mert egy hulladék a messenger.
A kamera részét egyenesen imádom, hogy valami foshulladék szofverrel fotóz, videóz, ami olyan minőségű, ami 10 éve is szégyen lett volna.. A messenger lite ezerszer jobb volt, stabilabb, a telefon saját kamera szoftverét használta fotózáskor stb..
-
dannyl
addikt
A Oneplus 7T Pro is ugyan ezt csinálta. Szóval nem teló specifikus.
Töröltem már adatot, töröltem az appot (ez esetben újratelepítésnél jó egy darabig), letiltottam a frissítést, de még így is "átalakult".
Annyi, hogy OP-nál egy idő után úgy maradt, hogy jó volt. De október 4 óta ezen nem akar megjavulni. -
dannyl
addikt
Még mindig [EZ] szívat. Senkinél nem jön elő, csak nálam?
Szerk.: Simán play-ből rakom fel, az elején mindig jó. Aztán amikor úgy gondolja, átváltozik, és akkor már teljesen nyomorultul néz ki minden. Egy fekete négyzetben lesz benne a chat-fej, illetve a chat ablak is kisebb. Nagyon idegesítő. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- GTA VI
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest