- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok! Segítséget kérnék a telefon töltéssel kapcsolatban. Külföldön nyaraltunk 2 hétig, ott kint adaptert kellett használni a töltéshez mert nem a hazai szabvány konnektorok vannak. Viszont azóta nem tud gyorsan tölteni a telefon. Semmilyen beállításon nem változtattam sem előtte sem utána. Az akkumulátor rendben van, problémát nem jelez a rendszer. Csak csiga lassan tölt.
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudja esetleg hogy a VOWIFI szolgáltatást melyik menü rejti?
-
Puculo
aktív tag
válasz
spileraaa #1196 üzenetére
Hasonló, vagy azonos. Nem mindegy. Ilyen anyaghasználattal, csúcs hardverrel és szenzorokkal biztos hogy nem találsz olcsóbban. Ez az első telefonom amibe nem tudok belekötni. A piaci árat a kereslet-kínálat határozza meg a továbbiakban. Ha valami hiánycikk akkor magasan marad az ára hiába jött ki új széria vagy konkurencia. Nem adnám oda semmilyen telefonért ami jelenleg elérhető.
-
Puculo
aktív tag
Nemrég olvastam hogy idén Decemberben, vagy legkésőbb jövő év elején jön a 13 pro telefonokra is az új Hyper OS. Viszont az nem tiszta hogy most mivan a beígért 3 Android főverzió frissítéssel. Még úgy vettem a telefont idén hogy kínai oprendszerről szó sem volt. Ez most egy opció, vagy kész tények? Nyilván a Google funkciók miatt kell Android telefon.
-
-
Puculo
aktív tag
válasz
tamaswilhelm #1011 üzenetére
Köszi a választ, közben nekem is megjött.
-
Puculo
aktív tag
válasz
tamaswilhelm #1004 üzenetére
Megkérdezhetem hogy milyen régiót használsz? Már próbáltam párat, de csak jelentéktelen téma frissítés érkezett eddig.
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok! Elvileg ma délután megyek az új telómért, és érdekelne van e már hozzá használható Gcam verzió, illetve valamilyen ajánlott beállítás stb. Még MI 9-ről írok, de már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz az új cucc. Nem volt még lehetőségem a kezembe venni sehol, mert csak a sima 13 van szinte mindenhol kiállítva úgy hogy biztos ütős lesz a régihez viszonyítva..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged