Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cunaja

addikt

válasz Sgr_A #829 üzenetére

A rendszerről annyit, hogy tegnap pont egy Samus kolléga telefonján állítottam a céges levelezést.
    Kínszenvedés volt a Samu rendszerét használni.
    Vannak a Xiaomira is olyan egyedi romok, amik stock Android rendszeren futnak. Soha nem tennék fel olyat.
    Mindenki szidja a MIUI-t, nem csak te, hanem a YouTube tesztelők is. Viszont senki nem mondja el részletesen, miért is szidják. Nehéz és bonyolult a kezelése. Minek? Nem tudnak telefonálni, nem tudnak sms-t írni, nem tudnak játszani, illetve böngészni, zenét hallgatni, videót nézni, tök egyszerűen? Még mindig nem értem? :F
    Minden rendszernek meg van a sajátossága, úgy a knox, one UI, stock Android, Emui, iOS, mint a MIUI-nak. Mi itt ehhez vagyunk szokva és elfogadjuk, ezt szeretjük. Ha ez nem így lenne, nem lennénk itt.
    Engem személy szerint, a világból lehet kikergetni egy Samu rendszerével.
    A másik kedvenc téma, nem veszek Xiaomi-t, mert kínai. Akkor ne vegye meg az ember, de ne is jöjjön senki ide, hogy nem veszek kínait.
    A telefon Xiaomi 13 Pro, nem csak kamera terén kiemelkedő a tömegből. Nekem nap végére, netten rengeteg videó, rengeteg fénykép, rengeteg hívás után, 42% az átlag, amivel befejezi.Ja és vezetéknélküli Android autó is megy rajta napközben.
    Erős napsütésben is látom és nyugodtan, könnyedén olvasható, bármilyen szöveg a telefonon. A rendszer pörgős, még akadás, gondolkodás, nem volt. Hívások szuper minőségűek. Rezgő motor, valami fenomenális.
    Hangzás, kiváló. Mi kell még, süssünk rajta palacsintát? Ezt azért nem próbálnám ki. Fürdőkádban már fürdött, vízben tesztelésre, semmi baja nem lett.
    Töltés, gyorsabb kell, minek? Ja, bocsánat, te pont a Samut említetted. Röhejes a Xiaomi töltési technikájához képest. Elmegyek edzeni, és amikor visszajövök, a Samu még mindig tölt. ;]
    A Xiaomi, feltölt egy kávé főzés és a kávé elfogyasztása idején. A kollégák is csak pislognak, pláne a Samusok. Nem kell a téma, majd az akku bánja. Nem fogja, mert erre van kiképezve.
    Összefoglalva: Nem csak a kamera miatt veszi az ember ezt a telefont, viszont kimagasló teljesítménye miatt, jelentősen figyelembe veszi a kamera tudást.

• natë

nagyúr

válasz Sgr_A #829 üzenetére

Nem, nekem nem csak a kamera számít, ha így lenne, vennék egy fényképezőgépet.

Új hozzászólás Aktív témák