Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- VGA hiba
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
dilajoska1 #772 üzenetére
Örülök neki, hogy neked csúcs szuper Mi10T pro-d van. Biztos a tiéd egy prototípus.
100%, hogy makróból is ugyanolyan képeket csinál, mint egy lebegő technológiát alkalmazó telefon.
Akkor nem is érdemes neked cserélni, ha ugyanolyan képeket csinálsz vele, illetve a szemed sem bírja. Jó telefon a 10T pro, nem tagadom, de soha nem ájultan el a képeitől még gcammal sem.
Amikor a tengerparton akartam vele fényképezni, csak a kijelzőt nem láttam, de nem olyan vészes hiba. Szerencsére, visszamegyünk oda, de ha nem így lenne, már földhöz vágtam volna a telefont.
Tetszettek a maguk világában a képei, de mindig a gyári szoftvert hasonlítjuk össze.
Egy suzuki is tud 250-nel menni, ha egy porse motort szerelünk bele, illetve a kaszni is elviseli. Viszont nem tud annyival, ha gyári motorja van.Amit linkeltél appot, nem tudom felnyomni a 10T pro-ra, mert nem engedi. Az aláírás nem egyezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gran Turismo
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HP Rack és Tower szerver bazár
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest