- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- ASUS ROG Ally
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Nemsokára én is csatlakozok a klubhoz, tegnap sajna a szertett Mi11-em közelebbi ismertséget kötött a betonnal, 3 helyen is betört a kijelző, még a pixelek is elfolytak az egyik helyen
Kicsit ledöbbentem, hogy 2 év után ugyanazért az árért nem tudok ugyanolyan minőségű telefont venni, nem hogy jobbat, a kijelző miatt (wqhd+ vs. fhd+) azért erősen húzom a szám, de még mindig a 13 volt a legjobb ár/érték arányban, főleg hogy most a Yettel kártyás konstrukcióban "csak" 308k.....
Na mind1, kíváncsia várom mit tud majd mutatni ez a 13
Kérdés: a 11-hez meg a 12-höz járt alapból a kijelzőre fél/1év speciális garancia, a 13-as szériához ez már nem jár? Mert erről semmi infót nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz novinyul #1141 üzenetére
PartNero-nak már üzlethelyisége sincs, csak egy e-mail cím meg egy telefonszám. Nem túl sok esélyt látok a garancia érvényesítésére. Én eddig Apple terméket vettem csak náuk mert annak édesmind1, hogy hol vetted a hivatalos gari élt rá, mondjuk most már azokon is buksz 2 évet ha ott veszed.
Plusz amíg volt "boltjuk" találkoztam a sráccal is, nem túl szimpi kisesbbségi, hogy finoman fogalmazzak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs