Aktív témák
-
-
ftc
nagyúr
Chieftec olcsóbb alcélból van rámerek állni,jobb a szellőzése és a legfontosabb szebb is!
-
PPeter
addikt
''És a várva várt teszt:...''
Micsoda fantasztikus, alapos tesztek ezek. -
Games
csendes tag
Szerintem ezek a képek úgy jók ahogy vannak nem kell kicsinyiteni
''ez van ezt kell szeretni'' XD -
Games
csendes tag
Xg ház:
A Vipera szemei
-Azért szerintem nem oylan rossz ház a Viper az még elmegy....
visszatérve a sidewinder 2-re ami egy sport kocsira emlékeztet.. szinte mindenkinek ez jut az eszébe vagy autobotokra hát mind1...
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Szerintem izléstelen, gagyi kialakitású házakról van szó.
Emellett nagyon drágák is.
A topicnyitónak legalább annyi érzése lenne, hogy linkelné a képeket, vagy lekicsinyitené, hogy ne lógjanak ki.
Jah és ez mehetne az aprók közé. -
Games
csendes tag
XG VIPER ház [remélem ez jobban tetszik majd..]
Adatok:
Teljes alumínium ház
Tükröződő fényezés, egyedi oldallap, plexi oldalablak, megnövelt előlapi levegő áramlás
LCD kijelző: Idő, hőmérséklet, ventilátorok
Hely:
5.25'' hely: 4
3.5'' hely: 2
3.5'' hely (belső): 4
Kivezetés:
USB, FireWire, Audio
Ventillátor:
1*80mm-es előlapi ventilátor az előlapon és 1*120mm-es ventilátor a hátlapon
Csavarmentes PCI rögzítő helyek
Méretek: 540x260x420mm
Kapható színek: Fekete,piros ezüst
Piros, Képek teszt[majd később]
Képek:
A gép Kijelzője:
Kinyitva:
Usb:
A gép belülről:
A gép Oldalről:
Ventilátor:
És a várva várt teszt:
A vipera némileg nagyobb mint a SideWinder 2, így akár komolyabb SLI vagy Crossfire rendszerek építésére is ideálisabb választás lehet. Valamivel több merevlemezt szerelhetünk bele, összesen hatot, míg optikai olvasóból akár négyet is elnyel. A szerelése viszonylag könnyű, a PCI helyeknél példáúl csavar nélkül is rögzíthetjük a kártyákat. A szellőzéssel sem lehet probléma, a levegő mozgatásáért egy 80mm-es első és egy 120mm-es hátsó ventilátor a felelős-ezt a csomag tartalmazza. Az ütős dizájn []Remélhetőleg az is lesz[] még nem szóltam, nappal is egy brutális ragadozóra emlékeztet a tülröződő fényezésű ház, de éjjel elővillannak a vipera szemei is. Ehhez még hozzátartozik az előlapon található LCD-képernyő, melyről olyan fontos információkat olvashatunk le mint példáúl a ventilátorok fordulatszáma vagy az idő és a dátum. Mivel teljesen aluminium házról van szó, nem meglepő az igen magas ár, mely 35900 forint körül mozog. Ennél lényegesebb olcsóbb a ShideWinder 2 amely 22000Forintba kerül.
[Szerkesztve] -
-
TexT-BoY
addikt
inkább privi.
Persze..de most akkor autó vagy mivan?
Csak azé nem vágom mert minden szétvan csuszva.. a telefonnal eszem a levest, a kanállal telefonálok , a számitógépem autó, az autom már számitógép, a házam világit, a lámpám sötét
[Szerkesztve]
Xantomas egy kis idézet a yutaninak szánt priviböl: ''Ezek a beharangozó, saját betüt egyáltalán nem tartalmazó, vagyha mégis akkor csakis ISTENITŐ szöveggel megáldott dolgok nagyon nem tetszenek. '' Ugy látom hasonlóképp éreztük ezt a kis szöveget.
[Szerkesztve] -
-
TexT-BoY
addikt
és? Most hova kell szarni?
Egy ujabb gyártó aki az Aerocool szintü bohoc házakat fogja behozni.. fantasztikus...
2. kategoriának jó lesz, de semmi ujjitást nem látok amiért annyira oda kéne lenni.
Antec, Thermaltake, Chieftech, Casetek... Ezek szintjére nehéz lesz feljutni. ahogy a képeket megnéztem és elolvastam a leirást, nem is ez a cél.
Mellesleg drága is ahoz képest hogy belül milyen kókány.. a képek alapján semmi ujjitást nem csináltak, még csak az ODD sem sines.. LOL 22k-ért ez sztem minimum. MEg elöl 2darab 8cm-es venti megint csak.. khm. vagy traktor épül?
[Szerkesztve] -
Games
csendes tag
Véleményeket várok:
-
Games
csendes tag
Láttam a keresőbe , hogy ilyen Topic még nincs hát most lesz....
Az XG házak kezdenek előretörni! itt pedig 2 házat fogunk majd bemutatni teszt.. tapasztolatok minden ami csak XG ház..
XG HÁZAk
XG SideWindeR 2: [kb.. 22 ezer forint]
Egyedi számítógépház
Tükröződő fényezés, egyedi oldallap, plexi oldalablak, megnövelt előlapi levegő áramlás
Piros, fekete és ezüst színben
ATX szabvány
5.25'' hely: 4
3.5'' hely: 1
3.5'' hely (belső): 2
USB, FireWire, Audio
1*80mm-es előlapi ventilátor beszerelve, kék LED-es
Csavarmentes PCI rögzítő helyek
Méretek: 462x216x429mm
Képek a Házról:
A gép kikapcsolva:
A gép bekapcsolva
A gép előlről:
A gép oldalról:
A gép belseje:
A teszt:
Első versenyzőnk ugyan kapható citromsárgába,pirosba,kékbe,de én inkább a feketéhez ragaszkodtam..Érdekessége, hogy 0,6 mm vastagságú acéllemezből készült,dizájnos műanyag elő- és oldallapja miatt leginkább egy sportautóra emlékeztet.Jól kiemelt szemközti és oldalsó légbeömlők igen jó szellőzést tesznek lehetővé..A bal oldalon egyébként egy plexi oldallapot találunk, mely nem enged teljes bepillantást a gépház belsejébe, különálló ferde mintákon kukucskálhatunk be éjszaka néz ki a legjobban, hála a kék ventilátornak.A kihajtható előlap mögött USb, FireWire és igen hasznos audiokivezetéseket lehet találni.Összesen négy darab merevlemezt szerelhetünk bele, illetve két gyárilag kialakított ventilátornak van hely benne, amiből egy 80mm-eset beépítve kapunk.A szellőzés jól megoldott, a légbeömlőknek hála, de mindenképpen érdemes egy hátsó 120mm-es ventilátort beleépíteni, hogy kirántsa a forró levegőt belülről.
Nemsokára az XG VIPER is sorra fog kerülni...
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest