Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• basaharc502

aktív tag

válasz Spizzi #8 üzenetére

A CoD tökéletesen ráérzett 10+ éve már arra, hogy mi kell (mi elég) a játkosoknak. Fejlődés, fegyverfejlesztés, gyors-pörgős játékmenet és valljuk be nagyon jó gunplay. Most azonban ismét túltolták, az MW III-al ez látszik is, valamiben ismét "újítani" kell(ene). Általában ilyenkor szoktak korszakot váltani...mert az úgy is elég...egyébként magához a franchise-hoz nagyon hozzányúlni nem is tudom hogyan lehetne, hogy ne menjen el battlefield stb. irányba. Talán nem évente kellene kiadni mindig 1-1 új részt...és akkor az emberek jobban ki lennének éhezve.

De, hogy on is legyek...tegnap letoltam pár kört...nem rossz ez, főleg, aki ismeri az ubi többi játékát, annak a pályák,karakterek mosolyt fognak csalni az arcára. Sajnos elég gyorsan megunható, most sem értem, hogy lehet az, hogy maxos fegyverekkel rohangálok lvl3-as szinten, miközben 1, az alap optic-ot oldottam eddig fel. Érezhetően sokat kell pumpálni az ellenfelekbe, a képességek nem túl kreatívak...kicsit lopkodtak codból, overwatc-ból és kb. ennyi. Ingyen persze nem rossz, de nem érzem azt, hogy ezzel 1-2 hónap múlva sokan játszanának.

Új hozzászólás Aktív témák