- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Azt vágom hogy nem mindig a gyors a nyerő.
Bár a boncolásokra rányomok mert azok instantba vannak miután a múltkor volt egy visszatöltésem ami sokkal viszább volt és igy megmaradt brazília.Én most a fejlesztésekre startoltam. Mármint hogy a föld legyen lefedve satelit-el annyira amennyire tudom meg a bázis fejlődjön és a katonákra alig vettem valamit az elején. Pár medkit meg ilyen apróságok.
Most vagyok ott hogy megvannak a lézervefgyverek meg már egy fajta új páncél is.Na azt tudtam hogy megszakíthatóak a kutatások mert azt írja is. De azt nem hogy ha megszakítom akkor is vannak dolgok amik közben készlettek és azok megmaradnak. Azt hittem hogy ha megszakítom akkor kukázzák az egész kutatást míg újra nem indítom.

De ez a windows miatt van. Hozzá vagyok szokva hogy ha megszakítom mielőtt végig megy a csík akkor visszavon mindent.
(#385) dying_star
Ez jó trükk! Stimmel a rókás avatarod hozzád.
-
válasz
wednesday
üzenetére
Alapvetően, ha hagysz egy scout ufót meglógni, akkor nem lesz semmi. Viszont a következő egy battleship lesz, ami a műholdadért megy, és leszedi kérdés nélkül.
Mikor már van hyperwave relay, és látod, melyik ufó milyen küldetéssel mozog, és pl nincs elég alien cuccod a fontosabb kutatásokhoz, akkor annyi, hogy hagyni kell meglógni a scoutot, hogy megtalálja a műholdad, küldik a battleshipet, amit lelősz, kipucolsz, és ott a sok loot. Rendszeresen csináltam, minden hónapban egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest