- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
wednesday
üzenetére
Behoztam egy korábbi mentést, azzal szépen haladok már. De elvesztettem Nigériát, Argentínát és Mexikót is - utóbbit az Észak-Amerikai bónusz miatt sajnálom. A "lázcsillapítást" bevetettem Indián, Ázsiát nem akarom elveszíteni. Sikerült minimalizálnom a veszteségeket is, minden katonának már lézerfegyvere és fejlett páncélja van. Nigériát egy civilmentős küldetés eldobásával vesztettem el. Csak a zombicsináló rovarok voltak, három újoncom és két képzett katonával nem tudtam megcsinálni. Most elmentettem, Amerikában leszállt egy UFO, most bevetésre kész a "bajnok csapat", csak félek, hogy valami nagyon komolyat is kapunk. Van az a repülő korong, ami egy halálosztóvá alakul át, na abból egyet sem látnék szívesen.
Volt is egy hősi halál is, Lt. Elfelejtettem a nevét ausztrál hölgy Support, becenevén Angel halt hősi halált. Felcsáklyázott egy épületre, leszedett egy Mutont, de a következő Alien körben körbevette a magasban négy Floater. Az első kettő elvétette, a harmadik viszont bekritelt, egy élete maradt. A negyedik ki is végezte. A másik öt katona nem sérült meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest