- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Küldetéseket megcsinálod rendesen? UFO-kat elfogod? (Kellenek új repülők is hozzá, lehetőleg EMP ágyúval)
Amúgy én Classic-on vagyok, ott úgy-ahogy rendben van, bár nekem már az elején kiszállt két nemzet. Semmit nem lehet csinálni utána már.
Sajnos kissé az egész játék a szerencsére épül, illetve társasjáték jellegű. A szatellit rendszer nekem furcsa, mivel eleve 2 perc alatt leszedhetnék az összeset a csúcstechnikás UFO-k, másrészt kár, hogy ettől függ nagyban a pánik szint. Jobb lenne, ha csak a küldetések teljesítése számítana. A nemzeteket meg nem lehet visszacsábítani (logikailag nézve, miért jó nekik, ha megszakítják a kapcsolatot végleg?) A bónusz rendszer sem túl reális, inkább asztali játék hangulat kb.
Ahogy a taktikai rész 2 egységes rendszere is inkább társasjátékra emlékeztet, mint taktikai szimulációra. Lehet pörgősebb és egyszerűbb, de a Time unit rendszer sokkal szabadabb kezet adott. Eldönthettem, hogy mozgok és lövök, tárgyakat cserélek, guggolok, hasalok, szétrakétázom a környéket, vagy egyszerűen csak felszedek egy kutatandó idegen hullát és húzok vissza a repülőhöz... Lövöldözésnél is, nem csak egy lehetőség volt ami totál a szerencsétől függött (sőt szerintem csal is kicsit a rendszer nehezebb fokozaton), hanem több lövés időegységtől függően.
A kereskedelem rész is társasjátékos, mivel a szerencsétől függ, hogy kapsz-e megrendelést. Nincs rendes kereskedelem és egy UFO alkatrészt el lehet adni, de egy plazma puskát, vagy repülő fegyvert már nem. Így egy kis vagyont sem lehet termelni. Apocalypse-ban még a motort meg a célzórendszert is ki lehetett szedni a gépből, és attól függött a kereskedés, hogy milyen kapcsolatban vagy az adott vállalattal ami a felszerelést gyártotta.
Összegezve a régi részekben több mindenre kellett figyelni, viszont ezekkel sokkal élvezetesebb volt foglalkozni, mint izgulni a szatelliteken és a szerencsén.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest