Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid #54824 üzenetére
Bocs hogy nem vágok jó képet hozzá.
Ha nem nyalókáztam volna már miattuk egy pár platformon, nem haragudnék rájuk, de így joggal teszem. Hidd el tudnék mesélni, volt pár kanyarom az elmúlt 10 évben az MS Supporttal a baromságaik miatt. No nembaj.A 24/30/36 bit színmélység beállítás, befolyásolhatja a dolgokat? Előzőleg 36-ra volt állítva, most a reset után, 24-en van alapból.
Steve1207:
Jogos, de nekem nincs még másik TV-m, ezzel pedig az sem volt rosszabb, így értettem.
Melyik színprofillal próbálkozzak? Ilyen mikro-akadást egyelőre csak FH4 és Fallen Order alatt láttam, a többi címnél nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest