Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #55998 üzenetére
A véglegesbe nem minden tartalom jut el. Hiába jön valami 2108 build -del, ha valamilyen funkciót szélesebb körben teszteknek. A kontroller frissítés és a többi javítás biztos benne lesz.
Aztán meglátjuk, de erről csiripelnek a madarak. Jó ez az új browser, de nekem sokat nem adott hozzá az életemhez.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #55044 üzenetére
Nem használok Windows -t, de mintha úgy olvastam volna, hogy a 11 -en menni fognak a droid apk -k. Lehet ehhez kapcsolódik az, hogy Windows 11 -en kap "natív app" -ot.
Szerk.:
Itt."Customers will be able to discover Android apps on the Microsoft Store and acquire them through the Amazon Appstore. We’ll have more to share at a later date."
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #54300 üzenetére
Igen, én is ezt említettem már párszor.
Nem kétlem amúgy, hogy sok embernek ez egy baromi jó játék. Attól, hogy nekem valami nem jön be, még nem lesz sz*r. Hülye is lennék, ha ezt mondanám..., mert a videojáték történelem egyik legsikeresebb alkotása az V. rész (vagy a sorozat).
Ettől még nem lehet elmenni amellett, hogy lassan a végtelenségig húzzák le róla az utolsó (sok utolsó van) bőrt is. Ez a legújabb generációra készülő patch(?) pedig egy újabb időhúzás.
Ezzel megint csendben lesznek egy darabig azok az emberek, akik a GTA VI. nevét skandálják (követelik?) a neten.
-
Cicero
őstag
válasz
negyven2 #54287 üzenetére
amik X|S-re fognak megjelenni, azoknál minimum lesz a 60 fps? nem gondoltam volna, hogy ez így fog zavarni, de brutál különbség van pl. egy autóversenyes játéknál. Korábban volt szó róla, hogy a forza 5 30 fps-el fog futni qualityben.. én biztos nem mondanék le a 60-ról a grafika miatt...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #53888 üzenetére
Jaja, ez így oké. Csak azt mondom, hogy gyakorlatban úgy működik, hogy mindennél vált. Ráadásul jobb is, mint előtte "sima HDR" -rel. Ahol pedig maga a játék támogatja, és maximálisan ki tudja használni, ott még nagyobb a változás.
Amúgy szerintem a hivatalos lista sem teljesen pontos, ahol ezeket a játékokat írják. Nagyon nem.
-
T.Peter
őstag
-
zkxdn
őstag
válasz
negyven2 #50263 üzenetére
"Ennyi infóból aztán a megélhetési bulvár Youtuberek már kitalálták, hogy a GTA V X|S és PS5 kiadása megkapja a RDR2-es motort, meg Liberty City-t (talán Vice City-t is), + 250 óra Story részt meg talán még azt is, hogy vezethető jármű lesz a csillámf*szláma is
."
Na ha ezt megcsinálják akkor megveszem a játékot
-
Redneck
nagyúr
válasz
negyven2 #50242 üzenetére
Nem tudtam, hogy UE4-re rakták. Gondolom olyan nagy változásokat nem hozott, nem textúrázták újra, csak programozási és futtatási szempontok miatt váltottak.
A Rockstarról sejthető hogy nem fognak megszakadni és újraírni a játékot, de finomíthatnak rajta bőven. Nagyobb látótávolság, kidolgozottabb effektek, optimalizált futás és pár apró extra biztos lesz.
-
balazs025
senior tag
válasz
negyven2 #50242 üzenetére
A hangzatos szavak már Zelnick-től is megvoltak. ,,I’m confident that Rockstar is going to deliver just a great experience, but you can’t do that if you’re just doing a simple port”. Így tényleg kiváncsi vagyok mi lesz belőle, de szerintem se lesz valami nagy változás. De tény, az elvárásokat tudják növelni, és látva, hogy a gta v mennyire sikeres továbbra is, így sajnos egy 60fps patch meg egy kis felbontásnöveléssel szerintem simán megúszhatják.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
negyven2 #50237 üzenetére
A RDO-nak az volt a baja, hogy megjelenéskor egy nagy 0 volt. Aztán mire elkezdték telepakolni a kutya nem játszott már vele. Nem érdekelte az embereket. Story-t végigtolták ,aztán ennyi volt.
GTA Online-ba meg mióta elkezdték csinálni a dolgokat, csak úgy ömlik a jóság. -
Moby
veterán
válasz
negyven2 #48817 üzenetére
Ott ilyen nincs. Vagy BC vagy natív. Vagy az egyik SDK alatt megy, vagy a másik. Ott is ez megy, csak ott nem tud injektálni a virtualizáció, vagy tud, csak nem használják, szal ott mindeképp újra kell fordítani az egész szart. Itt ez a futásidejű cucc marhajó, csak nem ilyen minimálefforttal kéne kanalazni a címeket. Inkább haladjon lassabban, de legyen meg valami emberi szint.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #48144 üzenetére
Nyomtam igen. Azt amúgy is szoktam, mert amikor achit nézek az oldalon, akkor mindig kell. Nem frissít rendesen. Illetve van hogy utána sem.
Szerk.:
Most kiléptem-beléptem, aztán újra frissítettem és jó lett. Amire nem ír időt, arra az Xbox app -ban sincs.
Jó ötlet volt. Köszi. -
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #48141 üzenetére
Sok játékra egyáltalán nem is olvas be semmilyen időt, pedig az Xbox app mutatja. Pl. CP, Werewolf, WD Legion, Division 2, Dirt5...stb.
Mindegy, majd jó lesz. Legalább történik valami. Már így is lefagyott az arcom, amikor megláttam mennyit játszottam néhány játékkal. Pedig egyáltalán nincsenek akkora intervallumok, mint feljebb másoknak.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #48139 üzenetére
Van aminél igen, de van aminél nem. Nekem egyébként nem adja hozzá a másik account idejét. De valóban van olyan is, aminél 0 time played van valószínű a fenti ok miatt.
Illetve van olyan játék, ami nincs a listában és mindkettőnknek van hozzá különböző time played az Xbox app -ban.
-
batai15
félisten
válasz
negyven2 #47251 üzenetére
Sima usb nem lehet,mert usb C a gamepad csatlakozó. És igen ami kábel volt hozzá gyárilag az van bele dugva.
Ez nem olyan hogy valakinek elő jön van akinek meg nem ,mert mint írtam ismerősi körbe minden Xbox kontroller ki kapcsol.
És igen usb hosszabbítón van , de mikor nem hosszabbítóval használtam akkor is. És igen gyári kábellel , ha azzal kapcsol akkor mással is fog.
Tényleg engedjük el mert nem user error , meg nem egyedi hiba ,nem is hiba ha 10 perc után kapcsol ki , inkább kontrollerben van valami . -
-
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #41604 üzenetére
de azért ez itt jóval kifinomultabb, nem tudom,hogy valaki találkozott-e one játékkal ami minimum nem ugyanúgy fut seriesen
ez a bc program abból a szempontból lehet óriási elōny,hogy a következō gépnél (mid-gen refresh) nem lesz kötelezō a jelenlegi architektúrákra támaszkodni hanem kap úgy "új layert" és teljesen friss hardware mehet a dobozba (nem úgy,mint az elōzōknél a jaguar) -
hombre[EU]
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Macska topik
- Honda topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Megvigyázott Nintendo Switch OLED Neon Blue&Red, sok kiegészítővel
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest