-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
negyven2 #66186 üzenetére
Ugyanazt kaptam vissza, főleg ezért is fotóztam le a matricát. És sajnos csak azt. Közben beszéltem velük, ha nincs róla fotóm, hogy milyen volt előtte, akkor kb ennyi is a történet. Az meg nincs. A sarkáról biztos nincs, talán olyan fotóm van valami, amin látszik az eleje, de most egy távoli fotón megmondani, hogy ott volt-e a karc...mission impossible. Ígyjártam.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #63166 üzenetére
2.4GHz -en nekem jól szokott menni. Általában 10 alatti ping és jitter van. Illetve max. 20 -ig ugrik fel.
Sebesség is téma volt feljebb, de nem igazán kellenek őrült nagy számok. Kisebb tudású, korlátozott, max. 100 mega wifi -n pörgő router -ek bőven kiszolgálják ezt a felhőzést. Mert nem kell neki annyi sem.
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz
negyven2 #62760 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz, olyannyira nem hogy a Quake játékokból ismerős sqrt bug elkísérte a cod-ot is nagyon sokáig (talán még ma is, régóta nem követem de pl az MW-nél még megvolt az tuti).
Nem írták újra az enginet, mai napig Tech 3 az alapja és épp ettől zseniális a tech engine széria + amit az IW művelt vele.
De hogy továbbmenjünk, szerinted az Unreal Engine-t valaha újraírták? A játékipar nagyja 20+ éves motorokon dübörög.
l.skywalker: Nem értem mire akarsz kilyukadni, de lehet jobb is így.
-
válasz
negyven2 #62404 üzenetére
Azt azért szeretem az ilyen összehasonlításokban, hogy a 185 ezres konzolokkal mérik össze a 1,5-2 millió forintos pc konfigurációkat és ha 100x-os belenagyítással alig észrevehetően egy-két részlet tisztább vagy élesebb ez utóbbin, akkor hatalmas önelégültséggel konstatálják, hogy egy konzol még mindig gyengébb mint egy pc
Az mellékes, hogy egy 200 ezres konfiggal el se tudják indítani a játékokat 4k-ban, de még fhd-ben is a 3-5 éves címek amik talán low beállítással eldöcögnek. Sokkal reálisabb lenne egy árban azonos értékű pc konfig vs nextgen konzol összehasonlítás szerintem. -
30z.Samu
félisten
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
negyven2 #62168 üzenetére
Hat azert, ha 60 fps-es jatekokkal jatszol vagy most 120hz-en akkor nagyon eszreveszed.
pl amikor volt a Bf2042 playtest ott is 30fps volt. Szar volt mert elotte mar sokat toltam 120hz-en a BFV-t.
az elso playtest utan amikor a kezembe fogtam a telefonom(60Hz) annyira smooth volt mint az allat.
Pedig csak 3 orat toltam 30-al.
Ezt a yt szarakodast elkezdte az osszes smart tv itthon csinalni. Nagyon orulok neki.
Ha telefonon keresztul jelentkezek be yt-re akkor szar. Ha beirom kezzel ugyan azt a google profilt, akkor jo. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
negyven2 #62156 üzenetére
Anno pc-n kezdtem vele jatszani. High-ultra 60+ fps. Aztan jott a konzolos bohockodas.
most vagy azert nem latom semmi extranak mert pc-n is hasonloan nezett ki, vagy nem tudom.
30fps?Akkor marad a francba. Pc-s szintu grafika nem erdekel megint teljes aron.. max, ha 5k lesz az upgrade, ami valszeg nem lesz kulon kaphato.
-
Norb79
őstag
válasz
negyven2 #62124 üzenetére
Kisebb nano két lehetőséget nyit meg, az egyik, hogy ugyanaz az órajel kevesebb energiafelvétel mellett (ps3/x360 időkben ez volt a trendy), vagy ugyanannyi wattból több tflops, és feltekerik a frekit, xbox one esetében erre esett a választás.
Szóval valóban nem hozza magával, hogy erősebb legyen kisebb nanon, de a két lehetőség közül 'mostanában' az a trendy választás, és a series s leakek is arra utalnak, hogy megint ez lesz.
Szóval semmit nem tesznek a series s-el, simán kisebb nanora rakják, és a két melléktermék közül azt ikszelik meg, hogy legyen több a hertz. Semmi új modell, ráncfelvarrás, stb nincs itt, simán spórolni akarnak, aminek van egy szerencsés mellékterméke. -
persil
nagyúr
válasz
negyven2 #59817 üzenetére
Szuper. Igaz, hogy series x-en is kepes meg-megdoccenni, meg alkalmasint masodperceket kell varni, mire belep egy menube. De ez nem erdekes. Noveljuk a felbontast az otvenszeresere ott, ahol a legkevesbe erdekes. A felhasznaloi elmeny meg, ha lehet akkor legyen meg egy picit szarabb.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #59817 üzenetére
#négykászöveg
"With today’s update, Alpha Skip-Ahead Insiders on Xbox Series X consoles connected to a 4K display can begin flighting an increased resolution UI. This change means Home, Guide, and other areas of the UI will be displayed in a higher native resolution for increased sharpness and text readability."
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #55998 üzenetére
A véglegesbe nem minden tartalom jut el. Hiába jön valami 2108 build -del, ha valamilyen funkciót szélesebb körben teszteknek. A kontroller frissítés és a többi javítás biztos benne lesz.
Aztán meglátjuk, de erről csiripelnek a madarak. Jó ez az új browser, de nekem sokat nem adott hozzá az életemhez.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #55044 üzenetére
Nem használok Windows -t, de mintha úgy olvastam volna, hogy a 11 -en menni fognak a droid apk -k. Lehet ehhez kapcsolódik az, hogy Windows 11 -en kap "natív app" -ot.
Szerk.:
Itt."Customers will be able to discover Android apps on the Microsoft Store and acquire them through the Amazon Appstore. We’ll have more to share at a later date."
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #54300 üzenetére
Igen, én is ezt említettem már párszor.
Nem kétlem amúgy, hogy sok embernek ez egy baromi jó játék. Attól, hogy nekem valami nem jön be, még nem lesz sz*r. Hülye is lennék, ha ezt mondanám..., mert a videojáték történelem egyik legsikeresebb alkotása az V. rész (vagy a sorozat).
Ettől még nem lehet elmenni amellett, hogy lassan a végtelenségig húzzák le róla az utolsó (sok utolsó van) bőrt is. Ez a legújabb generációra készülő patch(?) pedig egy újabb időhúzás.
Ezzel megint csendben lesznek egy darabig azok az emberek, akik a GTA VI. nevét skandálják (követelik?) a neten.
-
Cicero
őstag
válasz
negyven2 #54287 üzenetére
amik X|S-re fognak megjelenni, azoknál minimum lesz a 60 fps? nem gondoltam volna, hogy ez így fog zavarni, de brutál különbség van pl. egy autóversenyes játéknál. Korábban volt szó róla, hogy a forza 5 30 fps-el fog futni qualityben.. én biztos nem mondanék le a 60-ról a grafika miatt...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #53888 üzenetére
Jaja, ez így oké. Csak azt mondom, hogy gyakorlatban úgy működik, hogy mindennél vált. Ráadásul jobb is, mint előtte "sima HDR" -rel. Ahol pedig maga a játék támogatja, és maximálisan ki tudja használni, ott még nagyobb a változás.
Amúgy szerintem a hivatalos lista sem teljesen pontos, ahol ezeket a játékokat írják. Nagyon nem.
-
T.Peter
őstag
-
zkxdn
őstag
válasz
negyven2 #50263 üzenetére
"Ennyi infóból aztán a megélhetési bulvár Youtuberek már kitalálták, hogy a GTA V X|S és PS5 kiadása megkapja a RDR2-es motort, meg Liberty City-t (talán Vice City-t is), + 250 óra Story részt meg talán még azt is, hogy vezethető jármű lesz a csillámf*szláma is
."
Na ha ezt megcsinálják akkor megveszem a játékot
-
Redneck
nagyúr
válasz
negyven2 #50242 üzenetére
Nem tudtam, hogy UE4-re rakták. Gondolom olyan nagy változásokat nem hozott, nem textúrázták újra, csak programozási és futtatási szempontok miatt váltottak.
A Rockstarról sejthető hogy nem fognak megszakadni és újraírni a játékot, de finomíthatnak rajta bőven. Nagyobb látótávolság, kidolgozottabb effektek, optimalizált futás és pár apró extra biztos lesz.
-
balazs025
senior tag
válasz
negyven2 #50242 üzenetére
A hangzatos szavak már Zelnick-től is megvoltak. ,,I’m confident that Rockstar is going to deliver just a great experience, but you can’t do that if you’re just doing a simple port”. Így tényleg kiváncsi vagyok mi lesz belőle, de szerintem se lesz valami nagy változás. De tény, az elvárásokat tudják növelni, és látva, hogy a gta v mennyire sikeres továbbra is, így sajnos egy 60fps patch meg egy kis felbontásnöveléssel szerintem simán megúszhatják.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
negyven2 #50237 üzenetére
A RDO-nak az volt a baja, hogy megjelenéskor egy nagy 0 volt. Aztán mire elkezdték telepakolni a kutya nem játszott már vele. Nem érdekelte az embereket. Story-t végigtolták ,aztán ennyi volt.
GTA Online-ba meg mióta elkezdték csinálni a dolgokat, csak úgy ömlik a jóság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Alkoholista nevelde
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest