Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game78
tag
Sziasztok! Én is úgy jártam mint az egyik kolléga... A Brothers in Arms al... A store bol telepítettem és kéri a lemezt. 600 Ft nem nagy dolog inkább a nosztalgia hiányzik.
Valakinek van ötlete? -
Game78
tag
válasz
MrPeekaboo #206705 üzenetére
Azt le tudná vonni mivel folyamatosan bőven plusz van az egyenlegen.
A bankot hívtam az első eset után látták, de ők azt mondták hogy nincs akadálya a tranzakciónak.
És utána hozzá adtam egy másik kártyát, fizettem vele, most is van rajta pénz és ingyenes goldot nem enged egyik kártyával sem.
Nem értem. -
Game78
tag
válasz
StLui #206696 üzenetére
Valóban változhatott közbe a ~15 éve meglevő számlaszámhoz tartozó kartyaszám, de nem az a lényeg, azt nyilván frissítettem ha küldtek újat ...hanem, hogy régóta használt kártya a boxon de nem működik, jövőre jár le és másik kártyával sem működik most ... Eddig jó volt és nem pár hónapja használom.
Ez a kérdésem... Erre van e ötlete valakinek. -
Game78
tag
Sziasztok!
Egyszer már volt olyan problémám hogy Mastercard kártyám ami bőven érvényes és van is rajta pénz nem tudok online xboxon vásárolni, ingyenes goldot sem. Oké adtam neki egy másik kártyát, revolut.... Fel töltöttem egy összeget rá akkor vásároltam vele és gondoltam nem baj akkor majd így legalább biztonságosabb is.
Most viszont azzal sem enged vásárolni sem a régi Mastercardal.
A box lenne el állítva?
Bár az kizárt mivel egyedül használom és nem piszkáltam... 3-4 éve adtam hozzá ezt a kártyát azóta használtam... Eddig.
Valakinek ötlete? -
Game78
tag
válasz
st3v3np3t3r #204844 üzenetére
Meg Genova... Ami Hongkongban található
-
Game78
tag
válasz
tom120514 #203564 üzenetére
Semmi sem változott... KB egy két hónapja veszem észre. Előtte használtam a boxon vásárlásra.
Olyan mintha a Microsoft varialt volna valamit. PayPal nal pár éve azért kellett cserélni mert nem fogadta el tovább a maestro kártyát. De ezt a Mastercard ot első perctől használom. -
Game78
tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, amire az OTP sem tudott válaszolni.
Pár éve megvan a box, első perctől hozzá társított Mastercard. Az utóbbi időben elutasít a box, PC, telefon ha a store ba akarok bármit venni.
A kártya napi szinten használt és jól működik.
Virtuális limit lett beállítva azt javasolták. De semmi... Ugyanígy elutasít.
Valakinek ötlete?
Előre is köszönöm. -
Game78
tag
Sziasztok. Legtöbbször fifa18 - al játszok online. A netem 15 mega, azzal elvileg nincs gond, mértem az xboxal is és PC-vel is. Viszont annyira akadozik hogy élvezhetetlen. Van valakinek ötlete hogy mi okozza ezt?
-
Game78
tag
válasz
Fernet #128789 üzenetére
Ahogy beszéltük ők nem tudják a goldot ,live-ot használni ha nem lépnek be az én profilommal is.Akkor meg próbálnak belépni az enyémmel is,olyankor jelentkezik nálam a probléma.É ugye vissza jelentkezek ...
Volt a kontrolleren gomb kombináció,de azt a settingsbe kikapcsoltam,mert akkor ők azt nem tudják és ha valamit akarnak a storebol,vagy az EA Access ből akkor nem tudnak belépni.
Mondjuk a 12 éves unokaöcsém garázdálkodik a boxon...semmi nem lehetetlen. -
Game78
tag
válasz
Fernet #128786 üzenetére
A másik gépen van az ő azelőtt használt profil+ az én gold-os profilom,a sajátjukat használják/használnák/,az én profilom ugye csak a livehoz kéne.
Az enyémen csak a saját profilom van.
Vagy úgy érted belépnek az én profilommal és azzal akarnak játszani amikor én is használom?Ha jól tudom ott belépve se kell lenni az én profilommal a gold használatához,max a store használatánál. -
Game78
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom,hátha valaki járt már hasonlóan...tud esetleg segíteni.
Adott az én XboxOne-om és tesóméknál egy másik.Fél évig használtuk a neten található Home-olás leírással a két boxot,az én Goldommal,az övék akkor lejárt.Nem is volt semmi gond,de most december előtt el lett küldve garanciába/nem látta a kontrollert hibával,ez nem fontos/.
Meg csinálták,meg vissza állították gyárira az oprendszert rajta.Mindent vissza állítottam,profilt,stb a homoláshoz is.Másik gép profilból kilép,enyém beállít,setting ---homolás.
Itt kezdődtek a problémák,teljesen váltózóan ha a másik géppel liveoznak az enyém kilép és írja hogy másik boxon használják a profilomat,ilyenkor sehol nem megy a live.Én vissza jelentkezek ő akkor nem tud multizni.
Ha az én boxom nincs használva nála nincs gond.
Már próbáltam törölni az accountom a másik gépről és előröl meg csináltam a lépéseket.Ugyanaz...
Valakinek jó ötlete?Várom a megoldást,mert ez így sajna nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest