Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10927360

    törölt tag

    válasz hitchins #116999 üzenetére

    Egy exkluzív cím fejlesztése , főleg ha nincs meg a koncepció 3-4 év. Abból mire mutatható verzió lesz 1,5-2 év.

    Az MS több csapatot is felkarolt, majd öntötte bele a pénzt a projektbe. Fable Legends, Scalebound, stb.

    Volt szerencsém élőben végignézni pl a Scalebound bejelentését, és prezentációját az E3-on LA-ben. Semmit nem változott a játék, laggos, ocsmány volt még 2 év után is. Ezek a címek nem tudták végül megütni azt a szintet amit az MS elvárt. Félreértés elkerülése végett nem az MS-t védem, csak szeretném ha egy más képet is kapnátok a gyártók, játékfejlesztők munkájáról, müködéséről.

    Az MS nem hülye, pénzből élnek pénzt akarnak keresni. Lehet nincs egyelőre olyan exkluzív cím mint a sony-nál, de ők teljesen más stratégián vannak a 2011-12 óta, ha nem változtattak volna nincs már ps de sony se.

    Microsoft jelenleg rengeteg pénze van, persze nem akar mindent az X-re feláldozni. Hosszútávon probálják feléleszteni, erősíteni a brandet. Ehez idő kell, de ha megnézitek 2013 évégén vagy 2014 évégén a One szénáját azóta teljesen máshogy áll.

    MS akcióival meg nem tud egyik gyártó se versenyezni.

    Kövi generáció? Szerintem lassan engedjétek el. Vagy ezt fogják tovább tupirozni ugyan ezen arcihtektúrán tovább mászkálva. Vagy ha jön is az se fog nagyon változni. PS-nél is lesz visszafelé kompatibilitás (új ps tuti vinni fogja a ps4 játékoktat) az Xbox-nál pedig ez már rég fennáll.

    De én azt mondom nem lesz új generáció. Ugyan ezen az úton fogunk tovább sétálni. És tudom hogy 130-150k 2.5 - 3 évente nagy pénz főleg ha valakinek gyermekei is vannak már. De barátkozzatok a gondolattal. Ha valaki minőséget szeretne és kevés kompromisszumot, akkor maradni fog ez a tendencia.

Új hozzászólás Aktív témák