Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nordorn

    tag

    válasz pegazus11 #59813 üzenetére

    Nekem van egy XO7 PRO.
    Arról röviden: anyaghasználat, összeszerelés jó. Körbeöleli a fület, tehát nem a fülre fekszik fel. Hosszabb használatnál a fülek hajlamosak melegedni (nem zavaró).
    A mikrofon jól használható, könnyen le és felcsatlakoztatható. Bármilyen pozícióba be lehet állítani.
    A csomagolt adapter nem az ms gyári, hanem turtle beach-es. Van benne 4 előre tárolt hangszín. Van egy un. super hearing mode. A halkabb hangokat kiemeli, és jobban hallod (pl. lépések zaja). A mikrofon három módban szabályozható a szoba zajszintjének megfelelően. Van mic monitoring (több lépcsőben szabályozható), beszéd közben hallod a saját hangodat, vagyis nem fogsz akaratlanul kiabálni (a gyári ms adapterben nincs ilyen, viszont az újabb kontrollerekben már berakták ezt a funkciót). A szokásos szabályozó gombok szintén megtalálhatók (hangerő, game/chat balansz).
    Kétfajta kábelt adnak hozzá, egy a box-hoz, egy pedig a mobil eszközökhöz, amin lóg egy mikrofon.

    Ami nem tetszik, hogy ha minimumra veszem a hangerőt, akkor hallani egy halk "sistergő" hangot (hiss sound), olyan, mintha a mikrofon továbbítana valamilyen háttér zajt. Ez a fajta hang kihúzott mikrofon mellett is jelen van. Szerintem az adapter miatt. Most ez egyedi hiba, vagy általában a tb-s adapterek ilyenek azt nem tudom. Természetesen, ha megemeled a hangerőt, akkor nem hallani ezt a hangot.
    A másik, hogy a headset-en nincs hangerő szabályozó. Tehát az adapter nélkül csak a menüből lehet a hangerőt szabályozni.

    (#59883) Skatorius:
    Nekem egy WD elements van rákötve a boxra. Igényes külső, halk működés, passzív hűtés, nincs benne ventilátor, de nem melegszik nagyon használat közben.
    Külső tápos ez a meghajtó, be kell dugni a 220-ba. Ha leállítod a box-ot, akkor a meghajtó stand by-ba rakja magát, vagyis leáll teljesen, de az előlapon villogni fog a kis led lámpácska. Ha teljesen ki akarod kapcsolni, akkor a hátulján lévő kapcsolót kell pár másodpercig nyomva tartani. Instan on-ban működik rendesen a meghajtó, települnek a játékok, utána automatikusan stand by-ba rakja magát.

Új hozzászólás Aktív témák