Királyi menetben érkeznek a G.Skill új DDR5 memóriái

A korábbról ismert termékcsalád aktuális változata 32, 48, 64 és 96 GB-os csomagokban jön.

A G.Skill a napokban indítja útjára zászlóshajóját a DDR5 platformon, hiszen visszatérnek a CNC marással készített, galvanizált, majd tükörpolírozáson átesett alumíniumbordázatokat viselő Trident Z5 Royal memóriák, amelyeket 2 x 16, 2 x 24, 2 x 32 és 2 x 48 GB-os pakkokban fognak árusítani.

Hirdetés

[+]

Az arany vagy ezüst színben választható, Intel XMP 3.0 profilokkal ellátott RAM-ok effektív órajel tekintetében 6400-tól 8400 MHz-ig nyújtózkodnak, és az utóbbi értékhez CL 40-es primér időzítést párosítanak. Az elődökhöz képest picit áramvonalasított megjelenésű modulok tetején ott figyel a múltban már látott, kristályos dizájnú, mindemellett teljes hosszúságú diffúzor, ami a meglehetősen élénk LED-ek fényének terítésében segédkezik, és a világítást a gyártó saját szoftverével vagy alaplapunk hasonszőrű applikációjával egyaránt címezhetünk.


[+]

A korlátozott élettartam-garanciával szállított, egyelőre kérdéses árképzésű készletek közül jelenleg a következőket listázzák a hivatalos honlapon:

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés