- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #238150 üzenetére
Ott a Game Pass, ha jó játékokat akarsz.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz csuvicsuva #238148 üzenetére
Inside hörcsög boldog, egyik sincs még meg
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #238152 üzenetére
Jaj, nem értitek ti a viccet. Pedig még oda is írtam, hogy magas labda volt.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #238153 üzenetére
Ne sértegess... Ő nem érti a viccet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
parandroid
félisten
válasz peet137 #238144 üzenetére
Nekem az X One óta egy 4TB-os WD Passport van a gépre dugva. Tele van mindenféle szar játékkal, amivel sose játszok. De amilyen vacak lassú netem van, ne kelljen őket akkor letölteni, ha mégis eszembe jut.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #238157 üzenetére
Ez facehug, nem facepalm.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
peet137
tag
válasz parandroid #238155 üzenetére
Nekem is az lenne a cél, bár gyors a net, de ha kicsit leülnék a gép elé, akkor nem a csíkot akarom nézegetni, hanem játszani vmit....
-
-Rolika-
senior tag
Kezd meghalni a HyperX CloudX fülesem és arra gondoltam, hogy h lecserélem, akkor már valami madzag nélkülire kellene.
Ti milyen wireless fülest használtok Xboxhoz?https://www.youtube.com/@Rolika82
-
-Rolika-
senior tag
válasz parandroid #238163 üzenetére
A mai kontrollerek gyenge minőségét látva, nem szívesen vennék más Xboxos kiegészítőt
istvankeresz: sajna ez meg már nem kapható.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
csuvicsuva
addikt
válasz parandroid #238166 üzenetére
Dehogynem. Mindegyik bekapcsolja a konzolt.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
parandroid
félisten
válasz csuvicsuva #238167 üzenetére
Ohshit, true dat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz parandroid #238166 üzenetére
Dehogynem, a barátom PS4 kontrollerei nem épp acélosak....
-
bekebence
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi problémám lenne... Adott egy első generációs Xbox One.
Egyik napról a másikra egyszerűen nem tudtam működésre bírni. Volt, hogy a bejelentkezési képernyőn nem engedett tovább, volt, hogy be tudtam lépni, azonban gyakorlatilag folyamatosan lefagyott, nem tudtam elindítani semmi, még a beállításokba is nehezen tudtam belépni.Először a rendszer frissítéssel próbálkoztam, ott valameddig töltött, de utána kidobott onnan is. A hibakód igazából nem segített sokat, az internetkapcsolatot jelölte meg hibának.
Ezután a gyári visszaállítással próbálkoztam, ami el is indult, egészen a "konzol előkészítése folyamatban" képernyőig, ahol megállt, és még 40 perc múlva is ugyanott volt. Na ezután végképp semmit nem tudok vele kezdeni...
Van valami javaslatotok esetleg erre? Mit kéne megpróbálni még, illetve mi lehet a probléma?
Köszönöm előre is. -
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Games wit Gold (GwG) játékok
2022 / Április
(a store linkért kattints a képre)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #238175 üzenetére
Valamit más régiókban ingyenes játékok:
Cloning Clyde - Brazília
Splosion Man - Dél-Afrika
Ikaruga - ArgentínaNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AnonymusX
senior tag
Gears Tactics lemezes 1490 Ft-tól (konzolvilágnál azt írja ajándék Gears 4 letöltő kóddal) [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #238176 üzenetére
Ingyenes: Too Human
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Április 12. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Jocohun
tag
Sziasztok. A napokban észrevettem, hogy a sx Microsoft edge böngésző ikonjában az embléma eltünt nem jelenik meg. Másnak is eltünt?
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass tartalma
>>> Elérhető játékok listája <<<
Hamarosan bekerülő játékok:
Elhagyó a konzol:
Április 15.
• MLB The Show 21
• Rain On Your Parade
• The Long Dark
Április 18.
• F1 2019Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ma indul a Spring Sale
-
ThorsHUN
őstag
válasz l.skywalker #238186 üzenetére
hu mikor? es hol van rola info?
-
eL Geri
őstag
Majornelson-nál még én se látok semmi listát
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Ismerősömnek van egy xbox one x cyberpunk 2077 konzolja, elkezdett játék közben villogni a tv képe, sajnos már többször előjött ez a jelenség, jelenleg el lett küldve microsofthoz garanciális ügyintézésben, telefonon az ügyfélszolgálatos azt mondta neki, hogy hdmi chip hiba, illetve, hogy bizonyos szériára volt termékvisszahívás, azt kérdezném ez által, hogy valahol ezt lehet ellenőrizni, hogy melyik szériákat érintette? -
l.skywalker
Topikgazda
A "ma" egy nagyon tág fogalom lett az MS-nél, de a nemhivatalos oldalakon már megjelentek az akciók, aki nem akarja megvárni a hivatalos bejelentést, itt mazsolázhat az akciókból:
Spring Sale 2022 with more than 600 offers has started - running from April 8 - 21 | Xbox-NowNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #238192 üzenetére
Pár említésre méltó akció 2ezer forintig:
Torment: Tides of Numenera 1.040.- HUF
The Sims™ 4 Deluxe Party Edition 1.395,. HUF
XCOM 2 Collection 1.345.- HUF
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration 1.800.- HUF
Sunset Overdrive 1.495.- HUF
Yakuza Kiwami 2 1.475.- HUF
Darksiders II Deathinitive Edition 1.495.- HUF
ReCore 1.725.- HUF
Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered 1.195.- HUF
Among Us 1.380.- HUF
Darksiders Warmastered Edition 995.- HUF
Sleeping Dogs™ Definitive Edition 895.- HUF
MONOPOLY PLUS 895.- HUF
Metro Redux Bundle 895.- HUF
Tomb Raider: Definitive Edition 885.- HUF
PAYDAY 2: CRIMEWAVE EDITION 795.- HUF
Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour 595.- HUF[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz l.skywalker #238193 üzenetére
6800 megér a Tomb Rider trilógia?
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz spiky03 #238194 üzenetére
Ha végigjátszod, mindenképp
Elég sok cucc van benne:
A(z) Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy megvásárlása | XboxHa külön-külön vennéd őket, akkor "csak" ~500 forinttal lenne drágább:
A(z) Tomb Raider: Definitive Edition megvásárlása | Xbox
A(z) Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration megvásárlása | Xbox
A(z) Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition megvásárlása | XboxNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
spiky03
veterán
válasz l.skywalker #238195 üzenetére
Egyszer biztos
A Batman trilógia is megvan de még egyszer sem indítottam el.
Igen láttam, hogy jó sok cucc van benne.
De akkor ezt az árat megéri? Élvezhető játék?
Eddig csak a Gears of war ultimatet játszottam ki. Azt is kb 2 év alattDe ha van jó áron jó játék azt megszoktam venni, hogy majd játszok vele valamikor.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz spiky03 #238196 üzenetére
A TR játékok ötvöznek sokféle stílust. Sok akció, némi logika, kis túlélő mechanika stb.
A régiekben szerintem még ilyen időzítős ritmus feladványok is voltak, a legújabbal már nem játszottam (pedig előrendeltem a Croft verziót)
Én azt mondom, ennyiért jók.
-
spiky03
veterán
válasz diablo1984 #238198 üzenetére
Köszi neked is az infókat
Akkor behuzom aztán majd egyszer játszom vele.
Hely az nálam sincs sok, igaz a múltkor töröltem a Halo MC kiadást így lett most kis helyem.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
l.skywalker
Topikgazda
És akkor hivatalos a Sping Sale, április 21-ig tart:
Spring Sale | XboxÉs majornelson oldalán:
UPDATED: This Week's Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Spring Sale - Xbox's Major NelsonNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest