- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Fox Mulder #178753 üzenetére
De te úgy olvastad, hogy általánosságban? Mert itt most direkt Argentínáról volt szó.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NoOne1976
őstag
válasz Fox Mulder #178753 üzenetére
Argentínára vonatkozott ez a jóslat. Nevetséges is volt, hogy egyes játékok deluxe változatát 2-3, max. 4 ezerért meg lehetett venni. Valószínűleg ezek árat fogják kiigazítani.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz l.skywalker #178754 üzenetére
Szerintem előbb vagy utóbb ki fognak találni valamit, hogy nem tudjuk ezt a kiskaput igénybe venni. Mármint Argentínát.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz l.skywalker #178721 üzenetére
Igen, de én már régebben vettem, valszeg akkor még Argentinában is drágább lehetett, bár ezt csak tippre mondanám.
Amúgy ez is működőképes vásárlás és tetszik is, de megvallom őszintén fingom nincs hogy működik ez és eddig még lusta voltam utánanézni, de az írásod után meg fogom nézni én is, ha tényleg ennyit lehet vele spórolni. 2500Ft-ért nem szórakoznék én sem a lemezes adás-vétellel. Annyira azért én sem érek rá
szerk: Mondjuk olvasva a lehetséges áremelést, lehet lekéstem ezt a vonatot
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Fox Mulder #178756 üzenetére
Ez régi sztori. Anno még a Division 1-et is már elő lehetett rendelni magyar kártyával Argentínában. Majd azt megoldották, de időnként mindig újra és újra megnyílik. Nekem ez több mint gyanús. Lehet, hogy az Xbox Argentína így akar magának annyi forgalmat generálni, hogy ne zárják be őket
(#178758) HKorn: vannak időszakok, játékok és régiók amiknél ez előfordulhat.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
senior tag
válasz l.skywalker #178759 üzenetére
Ugyan így vettem a Division első és második részét. Nyitva volt! Open 0-24
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #178759 üzenetére
Én ismerek olyanoat, akik forgatják a játékokat, még mindig.
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Fox Mulder #178760 üzenetére
És ha nem Argentína, akkor Törökország. Valahol mindig vannak ilyen "jó" árak. Tudom, morálisan elitélhető amit csinálok, de nekem ez a használt lemezes piacom.
(#178761) hackeeeee: mmint ezt most hogy érted? lemezest?
-
HKorn
veterán
válasz l.skywalker #178762 üzenetére
Van erről amúgy valahol leírás kezdőknek mik a lépések?
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Igen igen, hogy veszi lemezesen, használtan, majd ezek után beforgatja a játékot, és lényegében cseréli másra, amire szüksége van.
Pont azért, mert lehet később nem lesz gépe, és ne álljon a pénze játékokban..
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #178767 üzenetére
Így van, sőt van amikor többet is. Persze, okosan kell csinálni.
Véleményem szubjektív...
-
sanyi0627
senior tag
Szia
Rám irnál erről priviben ha megkérlek?
Köszihttp://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #178764 üzenetére
Kéne már neked egyéni rang: digitális hittérítő
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Baltazár123
senior tag
válasz hackeeeee #178766 üzenetére
Pesten azért könnyebb cserélgetni. Vidéken meg marad a posta a maga bizonytalanságával. Én switchre veszek csak fizikai játékokat, mert ott csak a gazdagoknak találták ki az eshopot, de xbox-ra maradok a digitálisaknál. Igaz van, hogy 2 évet is várok egy játékra. Ezt sokan nem akarják megtenni és akkor a lemezes megoldás valóban a legolcsóbb.
Azt viszont megfigyeltem, hogy senki nem számol az idejével, mint járulékos "költség". Eladtam egy switch játékot, de a vevő kérte, hogy vigyem ki egy külső kerületbe. Legalább 2,5-3 órát igénybe vett volna az életemből, úgyhogy másnak adtam el inkább, aki eljött érte. Visszafelé is, ha van közelben 1e forinttal drágábban, inkább azt veszem meg és nem utazgatok 2-3 órát vagy marad a posta, akár Pesten belül is. Érdemes úgy számolni, hogy minden ráfordított óra kb 1e forint, hogy tisztábban lássuk a dolgokat. -
zzola
titán
Lehet volt már!
Edigital-nál mindegyik XBOX ONE X csomag 127k. -
Baltazár123
senior tag
Vótmá, hogy az Alzánál 125e a OneX csomag FH4+FH7+még ajándék?
Ezeknél rednszeresen black friday akció van Teljesen kiforgatták már ennek a jelentését, ahhoz képest, amiért eredetileg kitalálták az usa-ban. nade mindegy, akció az akckiózzola, akkor nem csak az alzánál akcióznak
(#178776) echterion: Azért vannak olyan DLC-k, amiket érdemes behúzni. Mondjuk FH3-4 kiegészítők.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz l.skywalker #178729 üzenetére
Az én válaszom a kérdésedre: sosem veszem meg a season passokat, én mindig csak az alapjátekokkak játszom, nem szoktak hiányozni a dlc-k. De ha hiányoznának is, akkor nyilván megvenném, mert az sosincs lemezesen, ergo mindegy, higy az alap lemezen van vagy digitálisan.
És az tényleg hülyeség, hogy azért siessen az ember a játékkal, hogy maradjon a pénzénél, mikor eladja, én ilyet sose tettem, és a többség nem is teszi, mert eleve használtan veszi meg, így minimális szokott lenni a bukó, ha van.******
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz echterion #178776 üzenetére
A "sietni" kell csak az én - ezek szerint hibás - következtetésem volt, mert én nyugiban toltam anno a single játékokat, volt amit 2 hónapig is játszogattam. Nem tudom ennyi idő alatt pl. egy lemezes játék, ami újabb cím mennyit veszít az értékéből.
-
echterion
nagyúr
válasz l.skywalker #178777 üzenetére
Ez attól függ, hogy mikor veszed a lemezt. Én pl. mostanában vadászok az AC Originsre, 4-5 ezerért lehet megvenni, ezen pl. sok bukó már nincs. Ha megjelenés után nem sokkal veszed, akkor nagyobb a bukó.
Az embereket én se szeretem, de azt jobban utálom, ha más bekorlátoz, így inkább csak levegőnek nézem őket, a dolgom meg elintézem.******
-
AMD Power
titán
válasz Baltazár123 #178775 üzenetére
És ez milyen baromi jó ár érte.....
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék! Most vásároltam egy használt Xbox One X-et. Eredetileg a MediaMartktban lett vásárolva 2019.01.28-án. Erről még is van a számla. Beregisztráltam, de ott azt irja a rendszer , hogy a garancia 2020. júliusig érvényes. Egyszer már jártam így régebben, akkor valahogy megoldottam, beküldtem a számla képét és átírtak. Viszont elfelejtettem, hogy hogyan kellett intézni. Tudtok ebben segiteni?
Zoli
-
persil
nagyúr
válasz AMD Power #178779 üzenetére
Es milyen arak mellett van tele a hasznalt piac 120 ezres gepekkel
Lehetne sokkal dragabb is, mert igy sajnos tenyleg az lesz a vege, hogy lecserelem a jo oreg dagadtat egy x-re Az meg ugyis sokaig gep lesz, szoval tolem johet a discless is, meg a nextgen is.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
senior tag
-
Chaser
legenda
válasz persil #178781 üzenetére
de ez gondolom időszakos, edigitálnál egy év gart írnak, vagy elírás v sumákolnak, alza oldala meg nem jön be, nem tudom megnézni, de valszeg nálam van a gond, más oldalak is nyiknyikölnek', ph érdekes mód gond nélkül megy ( :
szerk: meg is lett a hiba forrása :d
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz StLui #178784 üzenetére
passz, lehet szürkeimport
zsocy
de minden esetben a kisker felelőssége, nem a microsofttal vagy szerződésben, ott nem tudsz asztalt verni ha úgy adódik, közvetlen a microsofthoz sem vagy köteles vinni v vitetni a konzolt, az csak opció, én pl nem szívesen adnám így ki a kezemből a gépet, hallottam/tapasztaltam is csúnya eseteket call centeres gariztatásnál, bebattyogok a boltba, vegyék fel a jegyzőkönyvet h sértetlen, karc mentes, akkor nem tudják utólag kitalálni h én barmoltam össze a gépet - mert ilyenre nem egy példát tudnék mondani, nem konzol szinten, hanem notebooknál -alzánál mindenestre 2 évet írnak és 2. kontroller +10e ft, nem rossz de nincs pofám visszavinni az s-t másodjára is ( :
szerk:
amiket ír játékot pl forza csomagnál, 4 és 7, az lemezes lehet? mert a többi játéknál kifejezetten írja h digitálisaz s kontrollere jó az x-hez is? ugyanazok a kontrollerek?
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
StLui
veterán
válasz Chaser #178786 üzenetére
Akkor is ennyi a gari, én Svájcból szoktam venni pl, akkor is 2 év, és számla sem kell.
Ráadásul sokkal jobban jársz időben is ha MS-nak küldöd, mert a bolt is ezt teszi csak később.T-nél leadott telefon, átvételibe beleírva hogy sértettlen, összabarmolva visszakapva, és semmit nem kapsz kártérítést, semmit nem ér az sem ha beleirattad.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hackeeeee #178787 üzenetére
Szerintem ez valami olyan lehet, hogy vásárlástól számított 1 évig az üzlet kérésre lezongorázza ugyanazt a support-os ügyintézést helyetted, mint amit egyébként mi is, de 1 év után azt mondják, hogy csináld magadnak.
(#178786) Chaser: ami dobozban van benne az általában kódos játék.
-
persil
nagyúr
válasz AMD Power #178789 üzenetére
Ne add fel, zsenialis az a jatek. Teny, hogy lassan indul be, de mindenkepp megeri. Az elso par hekyszin amolyan tutorial, de mikor "minden" a rendelkezesedre all es beindul, onnan hatalmas. Kicsit lomhabb, olyan bioshock, system shock vonal, de szerintem nagyon el lett talalva.
Ha idod engedi, adj neki meg 1-2 orat.
Mas: egyebkent melyik csomagot erne meg megvenni, melyikben ernek a legtobbet a jatekok? Csak azert kerdezem, mert ami erdekek jatek, az vagy meg van mar, vagy ott van gamepass-ben, vagy majd, ha kedvem kesz megveszem. De egy fallout 76-ot nem hiszem, hogy olyan orto nagy osszegekert lehetne eladni...
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz hhenry #178792 üzenetére
Technikailag mindegy - marmint nekem - , majdnem ugyanazok a pakkok erhetoek el, ahogy nezegetem, meg tobb helyen 120 korul van most.
De pl az extreme digitalt birom.(meg a digital extremes-t is, de az teljesen mas)Szrk.: Pontositottam az elso mondatot.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #178790 üzenetére
Ez tök random, az elején bizonyos konzolboltok is 1 év garival árulták a gépeket, aztán volt amikor 2-vel. Én is láttam szinte mindenféleképp. Ezért nem is akadok fenn ezen.
Ami tuti, hogy az üzlet is MS-en keresztül gariztat, ezt annó nekem még az 576-ban mmondták, amikor visszavittem a ventizörgős S-t.
Véleményem szubjektív...
-
persil
nagyúr
válasz hhenry #178794 üzenetére
Most ehhez akkor vegeredmenyben 3 cim, meg egy mareknyi apexes hulyeseg van? Mert akkor lehet mar csak a mennyiseg miatt is jobban megeri, mint a tobbi.
De mondom meg egyszer, en a kodot ugyis eladom, szamomra az semmit nem er. Igy is jobban megeri a forza-s pakk?I.skywalker
Az tenyleg zsirul nez ki, de - nekem - sem pluszt penzt, sem plusz idot nem er meg csak a kinezet miatt.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #178797 üzenetére
OFF topikban volt téma nemrég. Ott én ezt néztem, hogy talán ebből lehet a legjobban eladni midnent:
Xbox One X Battlefield V Gold Rush Special Edition
FIFA19 lemezes ~9000 HUF
GoW Ultimate+APEx ~5000 HUF
BF5 - 24€ körüli áron van cdkeys-en, olyan 7500 HUFVagy esetleg ezt:
The Division 2 Bundle
GoW+APEX: ~5000 HUF
Division 2: ~12500 HUFNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest