Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz #92540160 #164286 üzenetére

    A kinect sports vállalható játék. Nálunk kb 1 évig az volt a program, hogy minden nap végig kellett tolni legalább 2-3 sportot. A tekét úgy kell játszani, hogy a dobás közben meg kell próbálni megzavarni a dobót, az nagyon bejött :) Sziklamászás közben a másikat lekapni van pár mókás húzás benne és mozgat, mert ugrálnak a gyerekek folyamatosan. A különféle tánc programokból van sok, azokat a lányok szeretik. Vannak még ezeken kívül egyszerűbb játékok, de nálunk a sport meg a tánc jött be. Ja, x360-ra rengeteg kinect játék volt, de mivel nem kompatibilis lefele a kinect, ezért nem várható, hogy kompatibilissé teszik a programokat XO-ra. Ahhoz már bele kéne nyúlni az x360 programba és az MS minden progit kizárt a BC-ből, amihez bele kéne nyúlni az eredeti játék kódjába. Sajnos.
    A kinect nálam a skype főkamera szerepét is betölti a nappaliban. Érdekes módon még mindig nem terjedt el eléggé (vagy semennyire) a videotelefonálás a nappaliból. Például karácsonykor meg szilveszterkor, de volt már születésnapi ebédünk is úgy, hogy virtuálisan együtt volt a rokonság. Ha valakinek vannak távolabbi rokonai és általában mindenkinek vannak, tényleg mintha ott lennének, kirakva a kép a nagy tévére. Ez egy egészen más élményszint mint akárcsak egy kihangosított telefon. Az XO-nak kinectel baromi jó képe van, mindig kérdezik, hogy milyen kamerát használunk, mert eddig bármi volt a másik félnél a kinect képe volt a legjobb. Automatán keresi az embereket, beállítja a fókuszt, képméretet és a kép minősége is kiváló.
    A film lejátszás témakörhöz tudok még hozzászólni. A windows-os gép megosztott tartalmát simán látja, nem kell a filmekkel szőrözni, kiírni usb-re, mert hálózaton látja. Azt hiszem NAS-al is működik, de azt még nem próbáltam személy szerint. A VLC jó de a gyári lejátszó is használható. A VLC jobban kezeli a feliratokat meg a saját hálózati elérést.
    Az Edge meg a YT kell hogy működjön simán. Az más kérdés, hogy egyiket sem kényelmes használni géphez képest.

Új hozzászólás Aktív témák