Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- reMarkable - paper tablet
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövőre megszűnik az AMD Link
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Így építsd a billentyűzeted!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haiduo82
aktív tag
Számomra ez egy teljesen korrekt ajánlatnak tűnik, a formavilág is nagyon klassz.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
Ricardo
félisten
Ez nem hangzik rosszul. Várom a teszteket.
-
agressor12
senior tag
Erre szívesen lecserélném a 4a-t.
Az 5a úgy is kimaradt,mert nem lehetett sehol kapni,remélem ezt hozzák EU-ba. -
bigmasterg
addikt
Egyedül a 60hz-en húznám kicsit a számat, de amúgy teljesen korrekt ajánlatnak tűnik.
Eladó Certina DS Podium Big Size
-
ghiottone
nagyúr
459 euróért kaphatott volna az újabb szenzorokból és legalább egy 90Hz-es panelt. Az ujjlenyomatolvasó remélem nem lesz annyira nehézkes, mint a 6-nál volt.
Eladó Google Pixel 8 Pro: https://tinyurl.com/ghiottone
-
Volte és az 5g hálózat vajon mükszik e majd itthon?
Android > i11 product red > i14 white
-
Valaki meg tudná magyarázni, miért került be a kameraluk középre?
Hisz nem az volt az érv a Pixel 4a sarok szelfikamerájánál, hogy így oldalra kitéve kevésbé zavaró, mert csak egy sarkot takar?
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
alcsa
senior tag
Azt hiszem, ideje lecserelni a Pixel Xl-em
.
azert megis huzom a fogam, mert kisebb a felbontas, plasztik a hatlap, gorilla glass 1el kisebb verzio, etc, remelem amiben fejlodott karpotol majd...
[ Szerkesztve ]
-
prolad
őstag
Nem rossz, de 300 dollár felett illene legalább 90hz-et adni. A dizájn még így olcsósítva is szép.
-
elfelejtette
veterán
Nem is értem, mintha direkt nem akarnának sokat eladni...
Ez a 450 dolcsi ez ugye nettó ár? Magyar áfával 200-ért se lenne annyira vészes."Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro
-
ghiottone
nagyúr
válasz
elfelejtette #12 üzenetére
459 euró a német store-ban, ez már a német áfás ár. Viszont nálunk, Magyarországon hivatalosan nem lesz, csak maximum alza, ahol 200 fölött lesz és még 1-2 sarki gsm, ami lehet 3-4 hónap alatt eltűnik (mobilkell és társai.). Google store-os garival 200 alatt megállna amúgy. Majd meglátom lesz-e rá igény, hozzak-e be, mert ismerőst már tudok akinek tuti kell.
-
Wesiz
tag
mai napig első telóként volt használva?
mindenesetre nem semmi hogy még mindig használatban, respekt.
ha nem írod le sose gondoltam volna hogy valamiben is visszalépés lehet a 6a, de tapasztalataim alapján, a pixelsűrűségbeli különbségeket ilyen számoknál már tényleg nem lehet észrevenni, gorilla glassból tényleg illene erősíteni de remélhetőleg nem fogod összetörnidurva hogy a google is milyen jól optimalizál, én 4a-t használok sd730g-vel ami a 2020-as megjelenésekor is középkategóriás chipnek számított (ma már inkább alsó-középkategória) és mégis mai napig villámgyors a telefon, semmi okom a cserére.
én megvárom a 7a-t, egész biztos hogy nem váltok másra mert mert ezek az a szériás pixelek brutál jól el lettek találva. villámgyors telefonok zseniális kamerával és hosszú szoftverfrissítéssel, pont amire nekem szükségem van egy telefonban, a megapixelháborút, benchmark teszteket és képfrissítés versenyt meghagyom másoknak 2-3szoros áron -
Wesiz
tag
válasz
hardverapron és fb-on pixel csoportban lesz érdemes nézelődj, az alza brutál lehúzósan fogja árulni de aki külföldről hozza be azzal jársz majd a legjobban
-
Don't Panic
senior tag
A kamera szett a Pixel 5a-ból jön és nem a 6-os szériából.
-
FireKeeper
nagyúr
ha az akkuidő rendben lesz és nem fog túlmelegedni, jó vétel lehet.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace
-
tomboy0013
veterán
válasz
FireKeeper #18 üzenetére
Csak nem itthon 2G hálózattal.
-
agressor12
senior tag
válasz
tomboy0013 #19 üzenetére
Miért lenne 2G?
Tudja a B20-at,így lesz LTE. -
tomboy0013
veterán
válasz
agressor12 #20 üzenetére
Igaz, VoLTE nem lesz plusz megszakad hívás közben a net. Ami nekem probléma. Pedig szívesen kipróbálnék egy Pixelt. Legutóbb Nexus 5X-em volt tiszta gyártói felülettel. Azt nagyon szerettem. Azóta az első érdekes Pixel a 6-os számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Wesiz
tag
válasz
tomboy0013 #21 üzenetére
nagyon tudom ajánlani. én egy 4a-t használok, mai mércével mérve már kifejezetten gyenge processzorral (sd730g) is teljesen smooth, villámgyors és akadásmentes. kamerája zseni, üzemideje is rendben, bő egy éve használom de továbbra sem tudok belekötni
-
törölt tag
Örülök a Pixel 6-tal azanos dizájnnak & összességében is jó ajánlatnak tűnik, az ára is rendben van. Egyedül a plasztik hátlap miatt húzom a számat, de valamit vmiért..
-
juuzer
addikt
Nekem eléggé bejön
Csak reméljük, most sikerül optimalizálni végre a Tensor-ra a droidot.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Celithrandi
őstag
igen, de a 4a nál az volt a lényeg, hogy a 4-essel megegyező kamera és gyengébb vas. Itt pedig nem azonos a kamera. Igazából nem is értem miért 4a a megjelölése, semmi köze nincs a 4 hez. Mikor megláttam nagyon megörültem, hogy végre egy kicsit kisebb pixel, de amikor megláttam hogy más a kamera és nincs wireless töltés akkor már el is ment a kedvem. Így 2022 ben a wireless töltés egy 180ezres telefonnál már lehetne alap.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFII 420, Inno3D iCHILL 4080, GSkill DDR5 7600Mhz, Lian Li LANCOOL III
-
Celithrandi
őstag
válasz
200ért nem lenne vészes amikor a sima 6 215ért megvehető és lényegesen jobb telefon?
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFII 420, Inno3D iCHILL 4080, GSkill DDR5 7600Mhz, Lian Li LANCOOL III
-
elfelejtette
veterán
válasz
Celithrandi #26 üzenetére
A #25 és #26-ra is válaszolva:
Sajnos tudjuk, hogy ez a tendencia. Ha egy kézzel is használható méretű telefont akarsz, az vagy drágább lesz, mint az azonos hardverrel szerelt előd, vagy azonos áron gyengébb hardvert kapsz (azonos kamerát, de gyengébb procit és nem kapsz telefotó kamerát, vagy azonos procit, de gyengébb kamerát, és kevesebb memóriát)."Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro
-
Celithrandi
őstag
válasz
elfelejtette #27 üzenetére
sajnos nagyon úgy néz ki, hogy továbbra sincs a piacon olyan telefonon ami nekünk jó lenne, pedig ketten is vagyunk rá, vagy vennék magamnak és asszony megkapná a pixel3-amat vagy vennék neki, de egyikünk se akar 6,5-ös telefont és mindkét esetben gond a wireless töltés hiánya
A gyengébb kamerát és kevesebb ramot még valahogy le is nyelném. Ami még furcsa nekem, hogy többen is írták hogy kár hogy nem 90hz a kijelző, de nem igazán tudom hova tenni azt, hogy egy telefonnál milyen előnyt jelentene a 90hz.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
félisten
válasz
Celithrandi #28 üzenetére
" de nem igazán tudom hova tenni azt, hogy egy telefonnál milyen előnyt jelentene a 90hz."
Simább görgetés, folyamatosabb, röccenésmentesebb képernyőváltások, Goyrsabban frissülnek az infók, tehát a változó tartalmat (főleg a gyors mozgást) simábban jeleníti meg.
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz
Celithrandi #28 üzenetére
Görgetésnél nagyon szembetűnő.
Meg úgy egyáltalán úgy érződik, mintha gyorsabban reagálna a kézmozdulatokra.Eladó Certina DS Podium Big Size
-
elfelejtette
veterán
válasz
bigmasterg #30 üzenetére
Milyen kár, hogy görgetés közben nem tudok olvasni...
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro
-
bigmasterg
addikt
válasz
elfelejtette #31 üzenetére
Akkor az e-inkes Kindle lesz a te géped.
Eladó Certina DS Podium Big Size
-
Celithrandi
őstag
válasz
bigmasterg #30 üzenetére
ahaa, tehát az ég világon semmi értelme
Alapvetően ha egérrel játszok egy FPS játékot akkor kb ég és föld, na de hogy görgetés
-
szabi__memo
nagyúr
Ujjlenyomatolvasó jobbnak tűnik
-
badacsony
őstag
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
szabi__memo
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo #36 üzenetére
Úgy legyen. Augusztus elején érkezik egy tesztre majd. Kíváncsi vagyok rendben lesz-e.
-
tomboy0013
veterán
Azért vicces, hogy az Alzánál a sima Pixel 6 árát közben 255-ről 315 fölé emelték
-
honeker
őstag
válasz
tomboy0013 #43 üzenetére
Nem vicc...euro -forint stabilitása
http://www.youtube.com/results?search_query=honeker%40&o
-
honeker
őstag
-
szabi__memo