Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz r.levente75 #111252 üzenetére

    Tudom es ertem mirol beszelsz, abszolut aterzem. Sot, sajnos olyan is elot tud fordulni es nem egy esettel talakozni, amikor eloreutalassal, ki is fizetik a termek arat es X napon belul (meg csak nem is masnap!), jelzik, hogy "ja, boccs, nincs belole, visszautaljuk a penzt".

    (#111250) szgergely
    Jogodban all, de velemenyem szerint, legfeljebb beollozzak neked az ASZF-et. En is inkabb jatszanek, ahelyett, hogy itt okoskodok, de mar nincs kedvem belekezdeni semmibe, igy segitek Neked:
    "2.3.1. Eladó a véglegesített Megrendelést e-mailen igazolja vissza, amely visszaigazolás az Ügyfél ajánlatának elfogadását vagy elutasítását tartalmazza. Az Eladó és Vásárló közötti Szerződés akkor jön létre, amikor a Vásárló e-mail útján megkapja az Eladótól a Megrendelés elfogadásáról szóló visszaigazolást, amely értesítés magában foglalja az Ügyfél által megrendelt Termékeknek a futárszolgálat részére való átadásáról szóló értesítést is.
    A Megrendelés leadása után a Vásárlóhoz e- mail útján érkezett automatikus rendszerüzenet a Megrendelés rögzítéséről tájékoztató jellegű és nem jelenti a Megrendelés Eladó általi visszaigazolását."

    Hidd, el, veszett fejsze nyele...

    UI.: irom mindezeket ugy, hogy tiszta szivbol utalom oket, mar szivtam meg veluk par eve (most nem reszletezem itt, nagyon OFF lenne...) es azota sem vasarolok naluk. Ettol fuggetlenul, be van vedve a segguk. Valamennyinek. Ez egy ilyen jatek.

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák