- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendd
senior tag
Hali! Még én magam sem tudom, hogy jó helyen járok-e, xbox 360-at adnék el, hol lehet beáraztatni? Köszönöm!
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Sami22
aktív tag
válasz WhiteWalker #9896 üzenetére
Köszi, pont most kerestem rá én is. Felhívták a figyelmem, hogy volt már erről szó, valamiért én nem gondoltam rá.
Minden esetre nem lett sokkal egyértelműbb a dolog. Plasma vs lcd vitát folytatok magammal lassan 2 hete. De sajnos egyik énem sem nyert még.Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
RockHaRD
addikt
Valaki segítsen
Hol tudnék Skate 3-at szerezni? Sehol sem találok Használt is jó, csak működjön -
bLaCkDoGoNe
veterán
Kérlek keress vissza, nemrég volt róla szó a topikban, semmi szükség arra, hogy napokon keresztül megint erről menjen itt a polémia.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Sami22
aktív tag
Off: Kis segítséget kérnék. Tvt vennék, ezért megkérdezném, hogy játszik-e valaki palazmán? Mit tapasztalt, beégés, ghosting...
Iletve, ha esetleg valaki a közelmúltban vett készüléket, akkor legyen kedves leírni, hogy milyet.Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
-
mephi666
nagyúr
válasz MasterMark #9886 üzenetére
elárulok 2 nagy titkot:
- a fejlesztőket/kiadókat elsősorban a pénz érdekli, nem jófejségből csinálják nekünk a játékokat (más kérdés, hogy van, ahol a minőség/játékélmény el is feledteti veled, hogy fizettél... ez lenne a normális)
- a télapó nem létezikui: ha már itt tartunk: a húsvéti nyúl sem
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #9884 üzenetére
szerk.: nem 50$-ral, hanem -ra, elírtam.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #9882 üzenetére
Naiv vagy Aki warezolt eddig, az utána is fog. Jöhetnek ide n+1 szolgáltatások, PSPlus meg minden i*********, ez nem fogja meghatni azokat, akik eddig is alternatív forrásból szerezték be a játékokat? Nemrég már leírtam egy halál egyszerű kiadói szemszöget:
- van nekem egy jó játékom, ami 60$-ba kerül. Egy millióan fogják megvenni. Időközben kifejleszt egy harmadik fél egy atomstabil DRM-et ami meggátolja a warezolást és még fél millió példány el fog kelni.
a) csökkentem jófejségből a játék árát 50$-ral és így huszonöt millió dollár profitom lesz
b) ha hagyom az egészet alapáron, akkor harmincötmillió forint profitom lesz.(35%-kkal számoltam)
[ Módosította: mobal ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MasterMark
titán
válasz raziel01 #9881 üzenetére
Nem az irigységre mondom.
De igen olcsóbb lesz, ha többen veszik. Lokalizálják akár olyan országokra is a játékokat, ahova eddig nem, azért mert nem érte meg. Például.
Ragnar95: Azért azt tisztázzuk, hogy a játék nem lesz a tied, csak jogot kapsz azt használni.
Veszel egy városi autót olyan helyen ahol nincs út?[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #9879 üzenetére
Nekem mivel lesz jobb a kevesebb warez? Játékok ára úgyse csökken, minőségibb játékok sem lesznek.
Felőlem más warezolhat, nem érdekel, nem is vagyok irigy. -
Ragnar95
félisten
válasz MasterMark #9873 üzenetére
"De ugye mind tudjuk kik sírnak."
Annyira bírom ezt a fekete-fehér látásmódot Aki nem akar 0-24-ben live-on vagy neten lógni az xbox-al, az már nyilván alternatív forrásból szrezi be a játékokat, ugye? Nem lehet,h mondjuk olyan helyen lakik, ahol nincs vagy gyenge a net vagy viszi magával a boxot időnként és nem akarja a mobilnetjét erre elpazarolni, stb...
Könyörgöm, lássuk már be, hogy a világ nem fekete-fehér, hanem vannak árnyalatok és más színek is
Amúgy meg teljesen egyetértek bLaCkDoGoNe kollégával, hogyha már egyszer fizettem a boxért, a játékért és esetleg még a live-ért is, akkor milyen jogon is szabja meg nekem a microsoft,h még folyamatosan lógjak is a neten?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
MasterMark
titán
válasz bLaCkDoGoNe #9878 üzenetére
Ha ezt esetleg bevezetnék, azért elvárná az ember, hogy a Live beton-stabil legyen, és ne legyenek kimaradások....
raziel01: Kevesebb warez nekünk lesz jobb, ezt értsétek meg. És ez az egyetlen módja a védekezésnek.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz MasterMark #9876 üzenetére
Nem a net megy el, hanem a Live döglik meg - na ezt élném meg orbitális szopatásnak. Net hiba nálam sem volt már évek óta, ellenben a Live az elmúlt fél évben havi szinten köhög.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #9876 üzenetére
Nem értem minek védi valaki azt, hogy folyamatos net kell a boxhoz.
Előnyt jelent neked? Nem.
Hát akkor meg? Csak felesleges hülyeség még hogyha meg is tudja oldani általában az ember, hogy mindig legyen net. -
MasterMark
titán
válasz bLaCkDoGoNe #9875 üzenetére
Ha elmegy a kábeles net, belövöm a mobilnet-et és tessék. Az utóbbi egy évben nem is emlékszem mikor ment egyáltalán el a kábeles net. A mobilnet meg soha, egyszer volt, hogy nem volt 3G, de akkor is ment Edge-n...
Végül is értem mire gondolsz, de ez ne legyen már probléma 2013-ban.
Switch Tax
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz MasterMark #9873 üzenetére
Nem érthetetlen.
Egyrészt különbség van aközött, hogy te választod, hogy mindig online vagy, illetve aközött, hogy rá vagy kényszerítve a folyamatos online kapcsolatra.
Másrészt pedig, ha ez esetleg azzal jár, hogy konkrétan nem tudsz játszani ha nincs online a box, akkor pláne nem korrekt a dolog: fizetek a boxért, fizetek a live-ért, fizetek a játékért, de nem tudok játszani, mert a live éppen összetojta magát - ahogy ez az elmúlt néhány hónapban többször is megesett.A felhasználók szívatása helyett azon iparkodjanak, hogy ne legyen ekkora különbség az egyes régiókban elérhető szolgáltatások között.
-
negyven2
veterán
Egyébként gyári MS (tehát kerettel egybeépített) 320 GB-os HDD is van ami olyan 18-19k és adnak hozzá a legtöbb helyen Lego Star Wars-t is.
MasterMark: Bár engem se zavar most, hogy korlátlan lett a mobilnetem (igaz csak 128kbps-ben), de a sírásoknak azért van valós alapja is. Bár lehet, hogy ez sokaknak furcsa lehet, de Magyarország azért az internetes infrastruktúrában azért eléggé az az élen van. Például az USA-ban sok helyen a béke segge alatt van a hálózati ínfarstruktúra. De ilyen van Franciaországban és az Egyesült királyságban is. Mobil lefedettségben/minőségben is a világ élvonalában járunk. Tehát azért az kint talán nagyobb probléma, hogy napokra elmegy akár a net (meg mellette az áram is). Bár én még régimódi gyerek vagyok aki kiskorában egy fadarabbal és egy kővel is órákat tudott játszani. Most is ha olyanom van akkor könyvet olvasok (papír alapút (igen ilyen is létezett valamikor ) ) vagy elmegyek kerékpározni, vagy kirándulni (persze ekkor is azt nézem, hogy hogyan tudnék a háztökön ugrálni álá AC ).
De ahogy írtad nem kéne hogy akkora gond legyen.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
MasterMark
titán
Ez az online izé miatt sírás annyira érthetetlen. Akinek most is eredeti gépe van, az kb. úgy is mindig online.
Én ha látom, hogy kiírja lekapcsolódott Live-ról, már nyomom is vissza.
Pár extrém esettől eltekintve ez nem lehet probléma.Még ha a Balaton-parton is akarsz játszani, már ott van telefonon a mobilnet, megosztod wi-fi-n és tádá. (Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb strandod szabad wi-fi hot-spot-ok is vannak.)
De ugye mind tudjuk kik sírnak.
Switch Tax
-
zeee
senior tag
válasz MasterMark #9870 üzenetére
Klassz! Gondoltam hogy megvárom a 720-as boxot, de sötét hírek keringenek, reggel olvastam, folyamatos online kapcsolat kell majd neki, a haverod eredeti gamje se megy majd, mindenki vegye meg stb... Legalábbis ezeket olvastam. Úgyhogy jó lesz ez, amíg az majd kiforrik a köv xbox útja'
-
mephi666
nagyúr
nem kell hozzá szerviz és garancia sincs veszélyben... talán a #1-ben is van leírás: hddhackr-el csak felnyomod pcn vinyóra a megfelelő fw-t (kb olyan "nehéz", mint egy biosfrissítés a régi parancssoros időkben), aztán a fekvő állapotban a box jobb oldalán van egy kisebb kallantyú, amivel ki tudod nyitni a hdd-t záró fedelet (még csavarhúzó se kell hozzá) ...vinyót beteszed, boxon beállítod és meg is van: kb 5-10perc meló az egész letöltögetéssel, mindennel
csak figyelni kell, hogy megfelelő típusszámú legyen a vinyó
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
zeee
senior tag
-
mephi666
nagyúr
csak egy példa ...szerintem kisebbet olcsóbban is tudsz szerezni, csak kutakodni kell
lehet hozzá venni olyan tokot is, amit a ms vinyóhoz adnak, de szerencsére a táp/adatcsatlakozó normálisan van elhelyezve a boxon belül és simán rácsúszik a vinyó keret nélkül (érdemes alápolcolni azért kicsit)
ui: amúgy nem csak a kényelem miatt érdemes hdd-re telepíteni, de a lemezt/olvasót is kíméli
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz MasterMark #9863 üzenetére
amíg ki nem találja az ember, hogy szeretne demókat is letöltögetni, vagy 1-2 arcade játékot, esetleg a sajátjait feltelepítgetni emlékszem, hogy anno alig vártam, hogy meglegyen a 250es hdd: alig 2éve még jóáron 5k-ból megúsztam és a firmware frissítés is pár perc alatt megvolt... nem kihívás
-
zeee
senior tag
válasz MasterMark #9859 üzenetére
Magamsem tudom, én autós vagyok inkább, persze tuti tolok majd fps-t is, de azt nem hiszem hogy fogok ugrálni a szobában vagy ki tudja...
-
mephi666
nagyúr
szerintem 4gb kinectest, mert egy 250gb-s wd vinyót olcsóbban tudsz "beleműteni", mintha a 250est választanád és kinectet vennél mellé
[ Szerkesztve ]
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Nem sok közöm van xbox-hoz, de a téhómnál venni fogok egyet úgy néz ki. Szeretném megkérdezni hogy a 4G-ás kinect érzékelőset, vagy a kinect érzékelő nélküli 250G vegyem? Merthogy árban hasonló kb...
-
Rivaul
addikt
válasz molnarpeter #9856 üzenetére
Köszönöm szépen. Ennyi érdekelt
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Átlagba milyen a gyári hőmérséklete egy fat box-nak? Mi az ami még jó cpu, gpu idle s load? Sry ha ez is buta kérdés de az első hsz-be nem találtam s jobban bízok az itteniek igazában mint valami "google hasamracsapok" talált hőfokokban.
AlgotisÉrtem azt hittem van valami gyári program amivel nyomon lehet követni ha már ennyire baja vagy "volt" baja ezeknek a gépeknek a meleg. Akkor tárgytalan. Thx
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
negyven2
veterán
Lényegében az adott kiadó vagy a Steam-hez vagy pedig a saját klienséhez köti a játékokat. Lényegében a felhasználóhoz van kötve már egy jó ideje. Természetes itt is vannak, még a csak a telepítés idejére kell a kód (ill. játék közben benne kell legyen a lemez a gépben) de ez már nem hinném, hogy jellemző. Viszont ettől függetlenül az árak nem nagyon változtak (most a fizikai adathordozón megjelent játékokra gondolok).
Valamint itt is előfordul, mint marketplacen, hogy drágább egy játék digitálisan letöltve Stem/Origin/uPlay-röl, mint ha megvennéd lemezes formában (még a házhozszállítást is beleszámolva).
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz negyven2 #9845 üzenetére
Ha jól tudom PC-n már egy ideje ez megy. Kötelező Steam-en vagy Origin-en beregisztrálni a játékot, ha dobozos akkor is, utána meg akár el is lehet dobni a dobozt és a lemezt, mert csak dísznek lesz jó a kód nélkül, tehát eladni se lehet.
Persze, ha levinnék az árakat PC-s szintre, akkor úgy még oké.
De, majd talán május 21-én már okosabbak leszünk...[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
-
válasz raziel01 #9842 üzenetére
Igen ez is igaz. Amúgy meg megnéztem ezt a jatekaim.hu-t, és őszintén szólva nem estem hanyatt a kínálattól... Pc-re még mindig sokkal olcsóbb vásárolni. Ott mondjuk a fenntartás a költséges, de azt meg lehet kezelni ésszel
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
negyven2
veterán
válasz Mister_X #9844 üzenetére
De a Sony/Microsoft-nak nem kell meglépnie semmit. Tehát hirdetheti, hogy ő nem nem fogja elleheteleniteni a használt játék kereskedelmet, illetve a PS4/nextXbox-hoz se kell állandó internet kapcsolat. De arról már nem szólnak a hírek, hogy majd ezt a kiadók követelik majd meg. Tehát onlinepass mellé jönnek a singlepassok és az állandó netkapcsolatot követelő UBI/EA/Activision játékok.
-
-
-
Huh köszi a sok választ. Gondolkodom majd egy next-next gen konzolon PC helyett, csak eddig a legnagyobb visszatartó erő a játékok ára volt.
Algotis: Nem, ez benne a lényeg. [link]
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz adamssss #9836 üzenetére
Olyan kulcsok amikre te gondolsz nincsenek. Olcsón játékot vagy külföldi webshopokból akciózáskor, vagy használtan netről a megfelelő helyekről. (Hardverapró, Jatekaim.hu) Plusz figyelni kell xbox live akciózásokat, szoktak lenni nagyon jó áron letölthető típusú játékok. (pl: a 990ft-os akciók néhány hetente)
Live-Die-Respawn
-
Algotis
addikt
válasz adamssss #9836 üzenetére
Itt tök olcsón be lehet zsebelni játékokat.
Vagy itt a ahol sokszor vannak akciók, és akkor viszont olcsó nagyon.
Itt nincsen ilyen CD-kulcsos trükk, de olyan néha van, hogy elszúrnak valamit a srácok és ingyen letölthető valamilyen profillal egy játék.
Ilyen volt pl. az AC3 pár hete, kínai profillal ingyé meg lehetett szerezni*Az nem: Have I ever told you the definition of insanity?
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
Legálisan honnan szerezhetőek be eredeti játékok, a bolti árnál olcsóbban konzolra? Egyáltalán itt van olyan, mint PC-n ahol sokan használnak pl legális RU key-ket, a normál ár töredékéért?
Köszi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
szabacsik
őstag
Beszéltem velük. Azt mondta a hapi, hogy nem lát semmilyen karbantartást csak biztonsági infókat frissítenek meg hasonló apróbb dolgok aminek nem kéne befolyásolnia ...na hát ugye microsoft tehát mindent befolyásol szerintem hamarosan lesz megint . (kopp-kopp-kopp)
/\____/\
-
szabacsik
őstag
E szerint nincs gond a live szolgáltatással..
Akkor miért nem tudok bejelentkezni?
Signing in-nél várakozok ..várakozok ..unatkozok. Másnál is bajos?/\____/\
-
negyven2
veterán
Van valaki aki a Január 17.-ei szabad régióválasztás után egyből váltott régiót, és mikor letelt a 3 hónap akkor ismét váltott? Én ekkor 3 fiókot vittem át US-re, és most ezekből egyet át szeretnék vinni Írország, vagy UK-re. Viszont bármire is állítom mindig ebbe a hibaüzenetbe ütközök:
There’s a problem completing your move right now. Please check the Region Change Support Page to make sure it will work for you, and try again later.
A régió módosítását megakadályozó körülmények
Ha a következők egyike fennáll, akkor nem tudja módosítani a régióját:
•Három hónapon belül már módosította a régiót.
•A fiókja jelenleg fel van függesztve (pl. ha az egyik előfizetése hitelkártyája lejárt).
•Ha Xbox 360-szórakozás minden előfizetéshez szerződése van.
•Ha kiskorúnak számít (a helyi törvények szerint) az adott régióban, és a módosítani kívánt régióban már nem lenne az.
•Ha nem számít kiskorúnak (a helyi törvények szerint) az adott régióban, és a módosítani kívánt régióban az lenne.Ezek körülmények közül nekem egyik sem áll fent. Maximum a 3 hónap de az is már rég letelt még ha teljes hónapokat is veszünk.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Mister_X
nagyúr
válasz dilipok #9820 üzenetére
Ezt a sok mihaszna bandát... méghogy másolni a házit. Én elegánsabban oldom meg, egyszerűen leszarom az egészet Amíg négyeseim meg ötöseim vannak, addig nem érzem szükségességét, hogy tovább csonkítsam a szabadidőmet.
Btw, mindjárt itt a nextbox és nem megy itten a spekuláció? Még a szokásos "megéri most boxot venni vagy várni a nextgenre" és társai kérdések is eltűntek
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz dilipok #9820 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek, ezt kivéve: "az volt a legnagyobb bajom, hogy kirol masoljam le a hazit meg idoben", ez nálam sosem volt gond; megvolt a bejáratott forrás.
-
dilipok
veterán
válasz whitezo88 #9819 üzenetére
jaaaj, ne is mondd ugy visszasirom azt az idot, amikor az volt a legnagyobb bajom, hogy kirol masoljam le a hazit meg idoben
Regen mit nem adtam volna azert a jatekgyujtemenyemert, ami itt van a polcon, most meg mit nem adnek azert a sok szabadidoert, ami regen volt, hogy vegig tudjak jatszani mindent, amit szeretnek
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
whitezo88
nagyúr
válasz MasterMark #9816 üzenetére
milyen érettségi, meg szünet?
ez a felnőttélet egyik nagy előnye... cserébe sosincs rendesen ideje az embernek... -
Ragnar95
félisten
válasz MasterMark #9816 üzenetére
Jaja, aki tnaulni akart volna még így utolsó napokban, az mostmár nem fog
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
szabacsik
őstag
Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam, hogy nem fogják bántani szegény kis accountomat
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
dunc
nagyúr
válasz MasterMark #9809 üzenetére
Hogy a véleményed hány embert hidegen hagy ! De szerintem az x 360 már kevés lesz ehhez a játékhoz,vagy csak hatalmas kompromisszum árán ! Lásd GTA IV gyenge konzolos megvalósítását ,személy szerint én ezt a GTA V öt az új gépek valamelyikén próbálnám ki !
-
woodbear
addikt
Aki még nem látta volna valamilyen okból kifolyólag. GTA V 3 új trailer [link] irgalmatlanul mocskosjó
Oldalam: www.swsfoto.de
-
pzstm
titán
-
szabacsik
őstag
Mennyire nézik rossz szemmel, ha egy amerikai accountal letöltök mondjuk youtube-ot meg ilyesmi és azt a magyar account-al használom?
/\____/\
-
gegg
tag
Mivel sokan kértek már 48h órás live ot és énis ezért nézegettem módszereket és találtam egy jót ami működik is [link]. Remélem segítettem valakinek
Csak a játéknak mindig a legújabb demóját kel letölteni. És a live kód működik magyar acc al is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vicces képek
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- Autós topik
- További aktív témák...